torsdag, augusti 12, 2010

Barn och föräldrar

Vissa föräldrar är bara skit faktiskt! Dom klankar ner på andra hela tiden. Jag har inte skrivit om mina barn på länge pga alla som tycker att jag är en jävla skitmamma. Jag gör allt för mina barn. Jag har faan kämpat i ett helt jävla år i skolan! André har varit mobbad i skolan av andra elever! Andra kan kalla honom Bög, tönt m.m. men han ska vara tyst tillbaka för om han inte är det går dom andra ungarna hem och skvallrar för mamma men dom glömmer berätta vad som hänt innan och varför han sa det han sa...

André vill heller inte att jag säger det för han vill inte vara en tjallare.

Det här har gått ganska långt så han var ett tag tvungen att bevisa att han då inte var varken tönt eller bög vilket innebar att han gjorde dumma saker.. Hans val!! Det var helt och hållet hans eget fel att han gjort allt dumt, hans val, hans liv!

Sommaren har varit helt fantastisk på gotland och i sollefteå.. men däremellan har den varit helt för jävlig!!

Jaaa.. ni andra mammor som tycker att jag är en fucking skitmamma, nu har ni fått vatten på kvarn! Ni hade rätt, jag är en så förbannat dålig mamma. Min son har haft ett helvete i sommar som fortfarande pågår!! Jag mår så jävla dåligt över allting att jag snart gräver ner mig eller nåt! Jag bara gråter och gråter och gråter! Jag orkar inte mer med problem med barn, visningar, fotografering, hålla ihop familjen m.m.

Jag tänker inte gå in på detaljer men det har varit helt fucked up!

Jag har alltid lärt båda mina barn rätt och fel, jag har aldrig köpt mina barn med saker, kläder eller dylikt utan istället överöst dom med kärlek och omsorg. Mina båda barn kan rätt och fel, men gör inte alltid rätt!!

Jag har gett A frihet under ansvar som har funkat bra!! Han är en så fantastisk kille, helt underbar.. men nånstans gick det snett.

Ja alla ni fantastiska mammor med perfekta barn, vilken tur att just dom barnen valde er.. för det här hade ni aldrig klarat av.

3 kommentarer:

 1. jag saknar er så otroligt mycket.

  SvaraRadera
 2. Åhhh Mikaela, jag saknar dig också!! Är allt bra med dig och Steve??
  Ta inte så hårt på det här inlägget.. jag var bara så arg på alla andra mammaor som talar om att jag är såååå dålig. Jag vill kunna skriva om vilka problem jag har hemma utan att få skit. Vi har det bra och André mår bra men gör lite dumma saker ibland. Hoppas vi ses snar igen!! När har du praktik?

  SvaraRadera
 3. Men vad är det för jävla fruntimmer som lägger sig i ditt liv egentligen? Vad fan vet de om hur ni har det i er familj? Inte ett skit gissar jag!

  Skvaller är enbart av ondo, och en del gillar det verkligen skarpt tror jag. :-/

  *KRAAAAAAM*

  SvaraRadera