söndag, november 21, 2010

Söndag


En vanlig söndag. André valde att vara inne i helgen för hans kompisar gör inga bra saker. Han valde att inte vara med dom på dumheter. Sånt gör mig varm. Smilla är så lycklig här i nya huset. Hon springer runt och är glad åt alla rum, alla saker vi kan göra tillsammans. Hon njuter av allt. Jag och mange vi ser allt som måste göras och får ångest. Men om 32 dagar åker vi till thailand och myser. Det ska bli så skönt.

3 kommentarer:

 1. B föredrar att vara hemma.. men det finns någon som söker upp han hela tiden. Finns någon som smyger och gärna klättrar upp balkongvägen. Börjar bli rätt less att kasta ut denna person hela tiden. Resultatet att B missar skolan hela tiden. B kan inte stå emot när denna person tjatar hela tiden på han. Och det är nog svårt ändå att vara ensam med två =/ Nu har dom haft möte igen på skolan och det är helt klart detta störningsmoment som sätter käppar i hjulet hos B.
  Tyvärr kan jag inte göra mer än slänga ut personen. Hans föräldrar har gett upp för länge sen. =( Och då ska man tänka att dom är två ,jag är ensam. Ev måste jag flytta för att komma tillrätta med problemet. Hemskt va? Att vi måste flytta pga att inte soc eller föräldrar gör något. =( Skulle vara kul om man tillsammans kunde hitta en lösning men det funkar inte då.

  SvaraRadera
 2. Kanske jag ska komma ner och göra ett ryck efter eran semmester? Kram Frasse

  SvaraRadera
 3. Gör upp med föräldrarna eller ring polisen nästa gång. Jag tänker ringa polisen direkt nästa gång någon gör nåt dumt. Vissa föräldrar vågar jag inte säga något till längre för dom vill inget veta och vissa skiter i det.. Nästa gång ringer jag polisen. Dom är ju med bara genom att hänga med på sakerna.. oavsett om dom gör något eller inte.

  FRASSE: Självklart ska du komma då!! Då behöver vi dig här igen :))

  SvaraRadera