tisdag, augusti 31, 2010

Ojdå


Smilla har visst blivit med hamster. Hon har sålt lotter och haft loppis tills hon hade råd med en liten hamster.

måndag, augusti 30, 2010

Idag gäller det


Ska det bli någon försäljning av vårat hus måste det dra igång idag. Jag och min älskade bästa man har både en plan b och c om det inte skulle bli en försäljning. Nu är vi inte så oroliga längre.

söndag, augusti 29, 2010

Busigt


Vi satte ungarna på bio. Själva spelar vi bowling och äter middag.

Tidig morgon


Solen skiner lite. Morgondiset ligger i luften. Grannarna sover och min familj sover. Min son andré är den mest fantastiska killen på jorden. Han är så otrolig snäll smart snygg och bra. Bättre kille finns inte!

lördag, augusti 28, 2010

15 ljus i tårtan


Kalas för min stora älskling idag. Tårta sång och kalas! Toppendag! Vi är nöjda allihopa! Imorgon är det visning igen. Det finns 3 budgivare nu men det går lite för långsamt. Vi ville ju helst avsluta affären förra veckan så imorgon hoppas vi på fler intresserade så det går lite fortare. På onsdag ska affären helst vara klar!

Solen skiner


Men det är kallt i luften. Idag ska andré träna och sen är det kalas för andré här hemma. Min bästa kille som blivit 15 år. Som vanligt har mange inventering på jobbet sista helgen i augusti. Men imorgon är han ledig och då har vi visning på huset igen. Nästa vecka ska affären bli klar. Då säljer vi. Spännande.

fredag, augusti 27, 2010

Mitt hjärta gråter


Smilla sa till mig häromdan att hon inte känner sig fin. Hon ser en ful tjej när hon tittar i spegeln. Hon känner sig inte fin alls. Men hur kan man känna så när man är 5 år? Nu är det operation få smilla att känna sig fin som gäller här hemma. Smilla är den absolut finaste snällaste gulligaste 5 åring som finns. Min älskade lilla unge. Du är ju det vackraste som finns.

torsdag, augusti 26, 2010

Visningen


Igår gick det sådär. Mannen ville köpa men inte kvinnan. Där har vi ett problem. Hade det varit tvärtom hade dom börjat buda men tyvärr så har mannen svårare att övertala kvinnan än tvärtom. Vi har nu 3 st som budar och 2 st som avvaktar. Men dom är ju så sega tycker jag. Vad väntar dom på liksom? Buda bara och köp liksom. Nu blir det en visning till på söndag eftersom dom är så sega. Kul.

onsdag, augusti 25, 2010

Onsdag


Och visning. Sen får det vara klart. Mäklaren hotar med en visning till på söndag för att fånga 2 till. Jag orkar inte med det. Mange är mycket bättre än mig på det där med visningar. Han blir nöjd när han fixar. Jag blir aldrig nöjd utan kan plocka och putsa i timmar utan att bli nöjd. Men idag hinner jag inte.

tisdag, augusti 24, 2010

Visning


Städar av lite igen inför en visning som jag ska ha kl 9 imorgonbitti. Kul med intresse.

Väntar


Sitter och väntar på andré. Hans första träning. Undra hur det gått? Undra hur trött han kommer vara? Undra hur speedad och hungrig han kommer att vara innan han blir trött.

Min stora skoltjej


Sitter och väntar på att hämta andré på träningen. Visst har hon väl blivit stor min fina tjej?

Hemma


Äntligen! Första natten hemma. Nu håller vi tummarna för att vi slipper fler visningar. Den senaste veckan har varit en sjukt jobbig vecka. Vill inte göra om den. Så nu håller ni alla tummarna för att vi får igång en budgivning idag.

måndag, augusti 23, 2010

Första skoldagen


15 år


För 15 år sedan låg jag på sollefteå bb. Just den här tiden väntade jag på att få åka ner till kirurgen för ett kejsasnitt. Jag hade haft värkar i 2 dygn och lidit.

När kejsarsnittet väl var klart hade jag det finaste, dyrbaraste, vackraste på jorden i min famn.

Att kärleken kunde vara så stark, det hade jag inte en aning om innan jag mötte dig!


Vi har gjort mycket saker och gått igenom en hel del tillsammans du och jag. Men kärleken till dig växer varje dag!


André är den absolut finaste, bästa, vackraste, klokaste, mognaste, snällaste, absolut den bästa 15 åring på vår jord!


GRATTIS min allra dyrbaraste skatt på din 15 årsdag!!


Jag älskar dig 15 varv till månen runt och tillbaka!

söndag, augusti 22, 2010

Skurat


Nu väntar jag bara på att det ska torka. Sen har jag framsidan kvar. Mer än såhär kan jag inte göra.

Vaken


Igår var vi hos mamma på middag. Som alltid var maten toppengod och vi alla var proppmätta när vi gick hem. Idag är det första visningen på vårat hus. Jag är nervös. Tänk om ingen kommer? Tänk om ingen lägger bud. Allt kan ju hända. Jag har fixat så mycket jag kan för att det ska vara perfekt. Är på väg dit nu igen för att bädda sängen och skura av golvet. Trodde inte man kunde vara såhär nervös inför en försäljning. Shit. Håll tummarna nu.

lördag, augusti 21, 2010

Ekerö


Är på ekerö och tittar på johan när han kör båt. Heja johan!

fredag, augusti 20, 2010

Min son


Han älskar att retas med sin lillasyster. Men han är den bästa storebror som finns.

torsdag, augusti 19, 2010

Yes


Äntligen får jag se sex in the city 2.

Lägenhet


Nu har vi installerat oss i lägenheten. Känns bra.

Härligt


Sitter och tittar på barnen när dom badar. Otroligt rogivande.

Fixar


Nu är vi snart klara inför flytten. Oj va duktiga vi varit.

Tidig torsdag


Fritids är stängt. Smilla ska till minou idag. Jag ska rensa min och smillas garderober. Tvätta ska jag också göra så det luktar ren tvätt här hemma. På söndag är det dax för första visningen. På tisdag hoppas vi att vi har en budgivning igång. Just nu längtar vi alla till på fredag då förhoppningsvis allt är över.

onsdag, augusti 18, 2010

Trött


Hur kan man vara så trött som norpan?

Gott


Ere gott eller ere gott?

tisdag, augusti 17, 2010

Säga upp mig


Ja ibland undrar jag om man inte bara kan få säga upp sig från sitt liv?

Skor


Idag köpte jag mig ett par nya skor. Så fina och så sköna. Visst var dom fina?

Så Typiskt!!


André skulle åka till Tjeckien med skolan nästa vecka. Hade varit bra både för honom, lärarna och hans kompisar.. Nu är resan inställd för dom.


Åh så trist.. fördelen är att han kan börja träningen redan på tisdag om dom nu inte hittar på någon annan övernattning just den dan.

Stökigt


Idag måste jag städa och plocka. Det är så otroligt mycket saker framme här hemma så idag är det dax att göra lika fint som det är på bilderna på hemnet. Apropå hemnet så är det 1214 st som varit inne och kollat på vårat hus. Det är bra säger mäklaren. Igår var vi och skrev in andré på träning. 3 dagar i veckan ska han träna stenhårt och sen någon gång med grannen. Det kommer bli bra det här.

måndag, augusti 16, 2010

5 km


Gjorde jag och andré. Nu blir det ett dopp för att svalka oss.

Fästingar


Efter att ha plockat 2 stora fästingar på harley inser jag att det är dax att fylla på skyddet mot dom.

Måndag


Idag är sommarlovet slut för smilla. Fritids börjar idag. Hon är full av förväntan och längtar. Nästa vecka är det skolstart för båda mina barn. Jag håller tummarna för att dom ska få det bra båda 2. I år ska jag vara stenhård mot alla. Ingen ska få vara dum. Varken mina barn eller någon mot dom. Allt ska fram nu. Det ska bli spännande.

söndag, augusti 15, 2010

Shopping


Det är jag faan grym på. Är ute och shoppar med andré. Tidigare idag var det med smilla. Ikväll blir det visafton på söder. Skön dag.

lördag, augusti 14, 2010

Stockholm


Underbara vackra stockholm!

Harley


Tar en paus. Min härliga katt.

Känner mig så bortskämd


Satt igår och drack rose med en "granne". Hela familjen var med. Han erbjöd sig då att börja träna med andré. Att ge honom privat lektioner i thaiboxning m.m. Jag är så tacksam för det kontaktnät jag har. Jag älskar mina barn och gör allt för dom. Nu ska vi träna och plugga hela året.

torsdag, augusti 12, 2010

Barn och föräldrar

Vissa föräldrar är bara skit faktiskt! Dom klankar ner på andra hela tiden. Jag har inte skrivit om mina barn på länge pga alla som tycker att jag är en jävla skitmamma. Jag gör allt för mina barn. Jag har faan kämpat i ett helt jävla år i skolan! André har varit mobbad i skolan av andra elever! Andra kan kalla honom Bög, tönt m.m. men han ska vara tyst tillbaka för om han inte är det går dom andra ungarna hem och skvallrar för mamma men dom glömmer berätta vad som hänt innan och varför han sa det han sa...

André vill heller inte att jag säger det för han vill inte vara en tjallare.

Det här har gått ganska långt så han var ett tag tvungen att bevisa att han då inte var varken tönt eller bög vilket innebar att han gjorde dumma saker.. Hans val!! Det var helt och hållet hans eget fel att han gjort allt dumt, hans val, hans liv!

Sommaren har varit helt fantastisk på gotland och i sollefteå.. men däremellan har den varit helt för jävlig!!

Jaaa.. ni andra mammor som tycker att jag är en fucking skitmamma, nu har ni fått vatten på kvarn! Ni hade rätt, jag är en så förbannat dålig mamma. Min son har haft ett helvete i sommar som fortfarande pågår!! Jag mår så jävla dåligt över allting att jag snart gräver ner mig eller nåt! Jag bara gråter och gråter och gråter! Jag orkar inte mer med problem med barn, visningar, fotografering, hålla ihop familjen m.m.

Jag tänker inte gå in på detaljer men det har varit helt fucked up!

Jag har alltid lärt båda mina barn rätt och fel, jag har aldrig köpt mina barn med saker, kläder eller dylikt utan istället överöst dom med kärlek och omsorg. Mina båda barn kan rätt och fel, men gör inte alltid rätt!!

Jag har gett A frihet under ansvar som har funkat bra!! Han är en så fantastisk kille, helt underbar.. men nånstans gick det snett.

Ja alla ni fantastiska mammor med perfekta barn, vilken tur att just dom barnen valde er.. för det här hade ni aldrig klarat av.

GRATTIS Camilla och Fredrik!


Jag har fått en nytt litet kusinbarn!
En söt liten flicka som heter Tuva. Vill bara åka upp och gosa med den lilla söta.

Faan faan faan faan faan


Lyckades tömma hela inkorgen i min mail. Bra maria, snyggt. Där låg viktiga mailadresser som jag inte sparat utan bara trycker svara på. Jävligt bra början på morgonen. Monica, det såg riktigt mörkt ut på förra bilden men det är min kjol och leggings. Skickade en testbild.

onsdag, augusti 11, 2010

20100811467.JPG


Hemnet

Här kan ni kolla in vårat flotta hus på HEMNET

Oj så fint vi bor! Fint hus och fantastiska grannar, mer kan man inte begära!

Onsdag.


Veckorna går alldeles för fort. Jag hinner ingenting längre. Mina båda barn har vuxit enormt under sommaren. Dom har förstått vilka som är vänner och vilka som är falska. Eller andré har gjort. Han har börjat må bra. Smilla har tappat 2 tänder och vuxit enormt under den här sommaren på alla sätt. Nu hoppas jag att vi ska få vårat hus sålt lite snabbt. Lägger ut en länk till hemnet snart så ni får se.

tisdag, augusti 10, 2010

Yes


Paprikorna börjar bli röda! Besiktningen gick toppenbra! Perfekt. Livet går åt rätt håll! Även med smilla och andré! Kanske blir det lite lättare nu så jag kan fokusera på mig själv snart.

Besiktning


Idag ska vårat hus besiktigas. Kl 9 kommer mannen som ska fixa det. Igår var en tuff dag för mitt lilla mammahjärta. Oj vilka jobbiga perioder jag går igenom ibland. Den här sommaren har varit tuff. Jag är mycket glad för att jag känner patrik pelosio. Han har varit ett stort stöd nu. Tack gulliga patrik! Nu ska vi ta nya tag och börja om.

måndag, augusti 09, 2010

Tomaterna


Dom ser lite hängiga ut nu. För mycket regn och inget hål i botten. Jag fick den här plantan av en granne i början av sommaren. Ska jag plocka av alla tomater och hoppas på att dom blir gröna i fönstret? Imorgon är det dax för besiktning och energideklaration av vårat radhus så idag måste jag leta upp elräkningar sedan ett år tillbaka. Har jag alla kvar tror ni? Sparar man sånt i ett år? Gör du det?

söndag, augusti 08, 2010

Smilla


Fick sina nya glasögon i torsdags. Hon är så duktig att använda dom.

Norpan


Han är en så trött katt. Såhär ligger han hela dagarna.

Söndag? Eller måndag?


Jag har ingen koll på dagarna. Jag vet att det inte är lördag för mange jobbar. Fotograferingen gick jättebra. Såg ut som bilderna blev jättefina. Nu hoppas jag på att någon bra familj köper vårat hus. Någon som vill fortsätta ta hand om det. Badrummet i nya huset har ingen vattenskada ännu men bör åtgärdas snart. Det måste dessutom dräneras. Vi ska köpa huset ändå. Vi kan inte hoppa vårat drömhus för det. Ikväll ska smillas kompis sova över. Det blir nog en prövning för mig.

fredag, augusti 06, 2010

Väntar


Sitter och väntar på angela. Hon ska fixa här hemma innan fotografen kommer. Nu är det snart över. Mange och jag är nu 2 trasiga människor. Shit va vi kämpat.

torsdag, augusti 05, 2010

Fortfarande


Det finns fortfarande kvar att göra men bara lite plock. Imorgon 7.30 kommer städerskan och sen kommer fotografen. Jag tror att när vi ser bilderna vill vi bo kvar. Oj så fint det kommer bli.

Vackert väder


Äntligen kom solen tillbaka. Som jag har längtat efter den. Nu har jag ju inte så mycket tid att vara ute då eftersom jag måste fixa kåken inför fotografering imorgon. Jag ska be andré hänga lite med smilla idag så hon har något att göra iaf. Faan va det är mycket att göra när man ska sälja hus. Det ska tömmas och stylas och fixas. Undrar vem som kommer att flytta in hos mig?