onsdag, april 27, 2011

Alla bilder borta??

Igår tömde jag kameran och glömde kolla var bilderna sparades någonstans och nu är dom helt borta.
Jag tänkte göra ett fint litet inlägg om långfredagen och fångarna på fortet.. Nu finns det inte en bild som jag kan hitta. Dom ligger någonstans i datorn.. men var??

Va trött jag blir.. Nu orkar jag inte berätta om den dan bara för det. Jag hade tänkt att bilderna skulle få tala. Bilderna på den underbara maten, lekarna, fångarna på fortet med alla grenar vi hade (jäklar så kul det var) Middagen, ja bilderna skulle få visa allas glädje över att påsken var här..

Jag ska leta lite under dagen så kanske jag hittar dom och vi kan ta ett sånt inlägg lite senare.

Idag är det vardag, skola, jobb och jag ska ringa sjukgymnastik och massa andra ställen, sen är det dax att hämta smilla och försöka få till någon middag :)

Här hemma har vi lite kris.. första gången nånsin då det är så här men vi ska jobba oss igenom det också. Vi har ju så många goda vänner och bästa släktingar som ställer upp för oss så det här ska vi kunna gå igenom utan problem.

Har ni sett att det är ett jättefint hus till salu bara gatan brevid oss förresten. Riktigt fint och superbra pris. Måste vara ett lockpris.. lite för lågt för att det ska säljas för det. Tror jag måste kolla på det, kanske ska vi byta :)

Palmvägen.. klicka här..

2 kommentarer:

 1. Hej Maria!

  Kul att jag hittade din blogg!! Kul att du är med i tävlingen (det var där jag hittade dig)!

  Vad trist att ni har kris... Men det löser ni såklart, det måste ni göra. Styrkekramar!

  Vi ses och hörs...

  Lena

  SvaraRadera
 2. OK, vad skönt att höra att det inte var värre :-)

  Ja, visst kan vi "leka" någon dag! Tjejerna oxå kanske..? Vad hade du tänkt dig?

  SvaraRadera