tisdag, juni 28, 2011

Midsommar och djurpark

Jag har fått bevis för att vi bor långt ut på landet. På midsommaraftonnatten hörde vi något och tittade ut över tomten, då var det 2 rävungar som sprang fram och tillbaka över gården, dom kunde inte komma ut eftersom vi stängt grinden för Siri.


Jag sprang till grinden och öppnade för att dom skulle komma ut, under tiden gick André ner på gården med Smilla på ryggen för att jaga bort katterna.



André skriker till högt och springer, då har han trampat på en ORM. Haha.



Rävungarna sprang ut genom grinden efter att jag öppnat och motot dom mot den. Igår när jag och barnen skulle plocka fläder hörde vi något under trädet, vi böjde oss ner och tittade, där ligger ett litet rådjurskid som inte kunde komma ut. Smilla visade kidet på grinden så det skulle komma ut. Just nu känns det som vi bor mitt ut i skogen :)



Midsommar firades iår hemma hos oss. Det var som vanligt magiskt. Vi började med sillunch och sen gick vi till kocktorpsängen och spelade brännboll. Efter det blev det lite bad i poolen och och mingel. Sen frågesport och kaffe. Alla verkade trivas bra och ha det bra. Alla hjälptes vi åt med alla göror. Vi hade alltså en toppendag/kväll. I vanlig ordning hissades flaggan till sång. En magisk afton med andra ord!



André har idag åkt till sitt första arbete. Elin min lillasyster fixade jobb till honom på JM entreprenad. Han ska sitta vid datorn och fixa hela dagarna. Nu är han stor min kille. Han ska sköta sig själv och ta ansvar själv för sitt arbete. Så stor kille <3
Nu måste jag skynda mig och klä på mig för Monica ska komma och fika lite. Vad har hänt då hon är vaken kl 07,00 på morgonen???

lördag, juni 18, 2011

SOMMARJOBB!!

Finns det någon som har ett sommarjobb till en flitig, arbetssam, punktlig och ansvarsfull 15 åring? Han fyller 16 i augusti. Han söker febrilt efter sommarjobb, har sökt hela våren men det finns inga jobb till honom, han har inte fyllt 16 ännu. Han tar vilket jobb som helst. Vad som helst.

Säg till om ni kommer på något ställe han kan söka på. Själv har jag inga kontakter och min man har inga heller..

André är snart desperat efter ett jobb. Vet någon av er var han kan söka?

torsdag, juni 16, 2011

SOMMARLOV!




Nu har båda mina ungar fått sommarlov! Äntligen! Det ska bli så skönt till hösten när André börjar gymnasiet med nya kompisar och Smilla börjar 1:an.

Jag har också lite planer inför hösten som jag hoppas ska bli bra! Håll tummarna för mig!


Nu ska vi njuta av sommarlovet och bara ha det bra först, sen tar vi itu med hösten!


André gick ut skolan med fantastiska betyg! Jäklar va han kämpat i vår. Bytygen hade stigit med 23,5% på en termin. Det ska han ha en stor eloge för! Vi hade lovat honom pengar för varje höjt betyg och det har han fått och lite extra för att han är en sån fantastisk storebror och son. André är värd all uppmuntran och kred som han kan få!


Smilla gick ut skolan med sång och dans. Nu ska hon gå vidare i skolan med ny fröken och nya spännande uppgifter! Hon har inga problem att lära den tjejen, fantastisk!


André han kämpar och kämpar för att visa vilken bra kille han är. Men det är svårt att visa andra än mamma att man är en bra fin kille. Han är otrolig. Ställer upp för alla fixar och trixar.
Han tränar sin boxning och är så duktig. Dom som kan boxning säger att han kommer gå långt om han satsar.

Kom ihåg att visa och tala om för honom att ni gillar honom lika mycket som alla andra. Han behöver höra det!


Idag ska jag och Smilla till Åsa för att se trollkarlen Dozzie, ska bli så roligt!

måndag, juni 13, 2011

Min son är stor nu.

Titta bara så snygg han är min son! Ser ni va lik sin morfar han är?





Fy tusan vad stor han är. Går ur 9:an och börjar gymnasiet och har storlek 46 i skor.. Min lilla kille har blivit stor.. lite sorgligt men Jäklar va stolt jag är över honom!

söndag, juni 12, 2011

Söndagmorgon

Det blir lite bloggande nu eftersom min telefon inte vill mobilblogga efter lagningen. Vet inte vad det är som händer.. Tråkigt!

Vet ni att jag är så otroligt kär i min familj. Den är så skön!

Igår var vi hemma hos Andrés Farbror och faster och barnens kusiner, ja inte smillas kusiner utan André och Mikaelas kusiner. Där var även deras Farfar och hans tjej. Det var helt fantastiskt! Barnen badade och solade, vi fikade.
Efter det åkte vi hem. Mikaela följde med och senare kom även hennes kille. Vi gjorde go middag och satt ute till mitt i natten och drack öl. Mums så mysigt.

Smilla fick någon allergichock och svullnade upp i ögat, vet inte om det är pollen eller något annat, måste hålla lite koll på henne idag.

På onsdag är det äntligen skolavslutning och vi ska gå på båda iår. Andrés ska bli rolig för att det är sista året och han höjt sina betyg så otroligt! Smillas blir fin eftersom det är första riktiga avslutningen.

Hoppas på att få ett möte med Smilla´s rektor i veckan!!

tisdag, juni 07, 2011

Sista minuten!

Funderar på att ta en sista minuten resa 1 vecka med mina barn. Bara jag och barnen. Mange får vara hemma och arbeta. Vi kommer få en tuff sommar om båda barnen ska vara hemma hela sommaren så 1 vecka iväg skulle vara skönt.

Någon som vill följa med?

torsdag, juni 02, 2011

Tävlar hos hemmafrun!!

Jag är med här http://hemmafruniusa.com/2011/05/20/vinn-mary-kay-pedicyr-set/ och tävlar om ett footkit från mary kay!!

Var med du också!!

Är så stolt över min son!!



Den här terminen har han höjt betygen i 6 ämnen! Plötsligt går han ur skolan med riktigt bra betyg! Han har koncentrerat sig på skolan hela 9 an vilket visar sig nu! Så jäkla duktig!

Han har lärt känna sig själv och blivit lugnare genom det! Han har kämpat otroligt hårt sista terminen i skolan så nu går han ut skolan med bra betyg och kan känna sig stolt över sig själv!

Att han sen har skolan emot sig fortfarande är en annan historia. Dom har stöttat honom mycket genom hela 9:an. Ställt upp på honom och varit grymma. Men när det kommer till andra saker så stöttar dom honom inte alls utan han får fortfarande kämpa stenhårt för att stå upp för sig själv och hur lätt är det när man är 15?
Fast jäklar va grymma dom varit när det gäller skolarbetet!! en eloge till skolan där!
Lika lätt som man hjälper någon kan man stjälpa någon och DET är på väg att hända nu.

Min snygga underbara son Jag är så otroligt stolt över dig!!