onsdag, september 01, 2010

Huset


Skyltarna borta, huset borta från hemnet men vi har inte sålt. Det finns en köpare men den vill inte betala vad vi vill ha. Nu sitter vi alltså med 2 hus och vet inte vad vi ska göra. Vårat hus är för litet. Vi kan ju heller inte skänka bort vårat hus. Visning igen om 2 veckor alltså.

7 kommentarer:

 1. Men har alla budgivare dragit sig ur ?? Jag såg ju på Hemnet budgivningen och att budena var ju ca 200 tusen över utgångspriset. Ingen som ville ha det ändå ??

  SvaraRadera
 2. Alla utom en har dragit sig ur. Vi skulle kunna sälja för det bud vi nu fått men mäklaren och vi tror att vi kan få 300 till och därför blir det ytterligare en visning. Att sälja hus är ett spel.. reglerna är fula men ska man lyckas sälja så måste man följa reglerna tyvärr. Igår var det en här igen som tittade och nu hoppas vi på dom annars blir det visning om 2 veckor igen.

  SvaraRadera
 3. Fast det där disskuterade vi när ni köpte ert nya hus, alltså varför vill man inte sälja till utgångspris utan lägsta pris man kan sälja till är flera hundra tusen över det priset. Varför då inte annonsera ut till det pris man vill sälja till...sen kan man se om folk vill slåss ändå. Och då är det ju bara plus. Men som nu verkar det mest bli besvikelse.

  SvaraRadera
 4. Ja precis.. men eftersom reglerna är så blir det så med alla hus tyvärr! Vi skulle kunna sälja för utgångsbudet men när mäklaren tror att vi skulle kunna få mer om vi väntar lite så väntar vi.. håller med dig om att det är helt sjukt. Men kommer det inga bud så har vi 2 val.. vänta och hyra ut eller sälja för det senaste bud som kommit in :(

  SvaraRadera
 5. Fast mäklaren får väl mer pengar om huset säljs för ännu mer...eller gäller fast mäklararvode för er ? Mäklare är ena skumma saker ;). Visst, dom gör säkert ett bra jobb måga gånger, men när dom bara TROR och kanske sätter folk i klistret bara för TROENDETS skull...då tycker jag dom är giriga. Men jag vet ju även att mäklare jobbar på provisionsbasis...har liksom ingen fast lön så att säga. Så det är klart, hade jag vart mäklare så hade väl jag gjort detsamma. Trist för er bara om det inte blir som han trodde. Men jag håller tummarna. Hyra ut kan ju vara en ide, många vill nog hyra hus. Hitta BRA folk bara, så det inte blir som när Vea hyrde ut sitt hus en gång i tiden :(

  SvaraRadera
 6. Mäklaren har fast arvode upp till en viss summa här och den summan kommer han inte över (han trodde nog att han skulle komma över den :)) Han vill bara in på vår gata och sälja pga att vår gata är så sjukt populär så alla mäklare vill sälja här :) Får han sälja vårat stger arvodet till nästa hus han ska sälja :) Vi har sjukt lågt arvode, förhandlade med 4 olika firmor innan vi bestämde oss :)

  SvaraRadera
 7. Men vilken sjuk branch :(. Ring Kaare Johnzon i Helgum så blire nog fart på eländet...NOT *ha ha*. Stackars er..Men, ha eget sunt förnuft...allt handlar ju inte om vad en mäklare tycker och tänker..Va smart ;)

  SvaraRadera