fredag, maj 06, 2011

Funderar på..


Ja.. jag behöver motivation för att komma igång inför tjejmilen. Förra året slog vi tiden från året innan med några minuter och för att vi ska kunna göra det i år också krävs träning. Jag är så sjukt omotiverad.. Funderar på om jag ska lägga upp en bild på mig på måndag och där skriva min vikt och min längd? Då måste jag ju sätta igång. För har jag en gång talat om min riktiga vikt för någon måste den förbättras. Så är det ju, annars får jag ju skämmas. Kanske till och med ska skriva varje måndag hur jag ska motionera i veckan.. vad tror ni? borde jag göra det? Om jag skriver det på en blogg inför er ja då finns ju ingen återvändo liksom, som en tävling med mig själv blir dte ju då.

Ska fundera över helgen så får vi se sen om jag kanske vågar.. faan jag vågar ju aldrig berätta sånt. När jag gick till barnmorskan förut vågade jag aldrig säga min vikt utan skrev den på en lapp som jag snyggt la framför henne på bordet. Hon fick inte öppna den när jag var kvar utan fick vänta tills jag hade gått ut ur rummet.. sjukt, ja jag vet.

3 kommentarer:

 1. Funder inte så mycket;) är mitt råd;) hihi haha kommer från rätt person el hur/ monica

  SvaraRadera
 2. Hmmm kanske blir så haha så får jag skämmas när jag till slut ger upp haha / M

  SvaraRadera
 3. Wow, tjejmilen...! Den brukade jag springa förr om åren, men nu får jag så mycket skador hela tiden. Och jag lyckas ju aldrig slå den där tiden jag hade från -97!

  Men du... om du vill träna och gå ner så måste du ställa om dig från att vara sjukt omotiverad till sjukt motiverad!!! Det är ända sättet. Annars trillar man dit igen. Jag har nu lyckats motivera mig ett tag rätt så bra och det har verkligen gett resultat. Så det går om man bara bestämmer sig! Men int' skall du behöva lägga ut din vikt här. Jag har satt upp en lapp på kylskåpet med min målvikt, det är rätt bra!
  Kram och vi ses!

  SvaraRadera