måndag, mars 14, 2011

Akuten


Igen. Idag fick vi prova en annan än den vanliga. Överallt var det fullbokat så jag tyckte vi kunde komma imorgon men det tyckte inte farbror doktorn. Nu väntar vi. Andrés tur är det den här gången. 40 minuter sena i schemat är dom här. Kul. Nix. Nästa helg har vi mycket att göra igen. Först vernissage i stan för en kompis till smillas mamma, ska bli jättekul! Sen förmodligen montera spis m.m. Helgen efter det är party på lördagen, barnvakt och allt har vi för en gångs skull. Förhoppningsvis löser det sig med nattvandringen i klassen så jag slipper stanna hemma. Alltid samma visa med det där. 4 föräldrar som alltid ställer upp. Dom andra tycker att dom inte behöver, trist när man inte kan ta sitt ansvar om man är ledig. Det drabbar ju alltid nån annan. I det här fallet mig. Jobbar man förstår jag men annars fattar jag inte. Kan det bero på moderatstyret att ingen vill ställa upp? Socialdemokraterna står för solidaritet och då bryr man sig om andra än sig själv. Måste bero på det.

2 kommentarer:

  1. Hoppas det inte er allvarligt, och du ska inte ha dålig samvet, du har gått så ofta,?osis för mig er att jag jobbar t 22 och upp tidigt på morgonen känns så där liksom! Hoppas ni slppet sitta hela natten på akuten:/ funderar på ikea i morhon men jag har skola ocskå på förmiddagen , men kan iek bästämma mig;s krya på er monica

    SvaraRadera
  2. Ja men jobbar man så går det ju inte men det är ju 20 st i klassen och alla kan väl inte jobba.. Tycker bara att om alla ställer upp så blir det väldigt lite att göra för var och en men om bara 4 st alltid ställer upp blir det massor för dom 4. Av 20 borde väl några kunna, det är ju mycket dom fortfarande behöver hjälp med och hjälper man till har man större möjlighet att påverka.
    Imorgon har jag ingen tid med ikea tyvärr. Men en annan gång följer jag gärna med.

    SvaraRadera