måndag, juli 20, 2009

Ungdomsgård!


Här hemma har jag ni fritidsgård. André är fortfarande hemma, åker ill Max land imorgon. Han har Daniel här mest varje kväll.. Malene bor här också nu så då är Lova här också. smilla trivs som fisken i vattnet, 2 14 åriga tjejer som pasar upp på henne och leker med henne, kan hon ha det bättre?!André och Daniel som nästan får slåss för att få någon som helst uppmärksamhet av henne :) Bättre än så kan hon nog inte ha det :)

Idag var vi och tittade på våra grannars nya hus.. o va fint dom fick. Det slutade med att vi fastnade hos andra grannarna på deras altan med en öl i handen. Najs.. sämre än så kan man ha det.
Smilla däremot tyckte det var mindre bra eftersom alla tjejer lekte med varann och ingen såg henne eller frågade om hon ville vara med.. så till slut blev hon jätteledsen och gick hem. Då gick jag också hem. Väl hemma var Malene och Lova och andré på väg hem, kanske Daniel. Jag trivs med att ha alla ungar runt mig.. mysigt!

1 kommentar:

  1. oj full fart alltså ;) synd att Smilla kände så, tror hon hade dte roligare här eller hur ;) hon va så glad hela tiden gullig mot Evert ;)

    SvaraRadera