fredag, januari 16, 2009

Äntligen fredag.

Igårkväll tittade jag på tv och såg att det var ett debatt program angående böckerna gömda, asyl mfl.
Monica Antonsson var där och även Mannen med dom mörka ögonen som misshandlade huvudpersonen i gömda så mycket så hon fick fly landet.

I böckerna står att det är en sann historia. Nu har en ny journalist skrivit en bok och visat att det är inte alls sant det som står i böckerna. Man känner sig lite lurad nu när sanningen kommit fram...

Jag läser just nu Mia Antonssons bok Mia, sanningen om gömda och där berättar alla pappor till hennes barn sanningen. det finns bilder på alla och ingen är osams med någon. Även Mias son Michael är med i boken och berättr hur det kändes för honom att bli lämnad av sin mamma 6 år gammal, syskonen fick följa med men inte han... Usch så hemskt!

Jag har också följt disskusionen på familjeliv och Monica antonssons blog länge och usch vilken människa den där Mia är... Ljuger och hittar på för att själv få lite spänning i livet medans hennes barn och omgivningen bara mår dåligt av det.. usch!

Efter att ha läst boken förstår jag nu att Gömda, Asyl mfl är inte sanna utan Mia är en tjej som tar andra människors liv för att göra sitt liv mer spännande och det värsta är att hon mår bra av det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar