lördag, oktober 17, 2009

Lördag morgon


Idag är det 40 års fest för monica, det ska bli så roligt! Igår var vi nere och förberedde festen. Åh va fint det blir. När vi kom hem stod simons mamma utanför huset i bilen. Inuti bilen satt andre, full. Hjälp va han pratade. Han skämdes och pratade. Tack therese för att du tog hem honom. Vad jag inte kan förstå är varför dom drack. Ingen fest bara ute ändå drack dom. Konstigt. Idag blir ännu ett samtal med andré angående alkoholen. Det har varit många såna på slutet. Jag fattar att dom dricker men det är inte ok ändå. Min lilla kille.

3 kommentarer:

 1. Hmm..Nej Billy har inte varit full än! Men det är väl bara en tidsfråga.
  Igår kom han inte hem och jag gissade på att han missat bussen. När klockan var 18 så var jag på väg att åka till stan. Måste ju kolla vart han är. Då ringer han och säger att han är hos en kompis. I NÄSÅKER!! Ja du vet ju att det är några mil dit!! Ska komma hem i dag men det är väl osett det!!

  SvaraRadera
 2. Mia, inte för att vara otrevlig men det är dags att sätta ner foten för Andre redan nu. Jag har följt erat liv sedan han va bara barnet, kommer du ihåg när han bröt benet efter att han hoppade ifrån vardagsrum bordet?

  Du är för snäll emot han, du har blivit den där mamman som säger "Mitt barn skulle aldrig göra nåt sådant, inte min son inte". Bara att inse att han är precis som vi själva vad i den åldern. Se till så han slutar att dricka!

  SvaraRadera
 3. Jaa.. cibbe, Foten har jag satt ner, jag har sagt ifrån, många gånger. Jaa.. han är nog som oss. Jag blundar inte, jag vet att han gör skit, att han dricker att han gör massor av dumheter men jag har tänkt, tänker att han lär sig av det också... Blundar gör jag inte men kanske tillåter lite väl mycket. Nu är det slut på att tillåta, nu är det strikta regler.
  Han tycker att det är ok också.. och jag tycker inte att det är jobbigt. Men Cibbe.. som oss?? Neeeeeej.. så illa är det inte hahaha. Vi var ändå värst hahaha.

  SvaraRadera