torsdag, november 19, 2009

På väg


Är på väg till salongen för att tvätta och föna håret. Mysigt.

1 kommentar:

  1. För mig började det med att psoriasisen blossade upp över hela kroppen efter ett antal sjukdomstillfällen. Sen blev jag svullen i ett finger och trodde det var nån infektion av typ suttit och knppat på datan som typ tennisarmbåge men efter undersökningar kom dom fram tll att det var reumtism och eftersom jag hade psoriasis så var ju diagnosen inte så svår att ställa. Efter några månader hde det esklerat så att jag inte orkade/kunde jobba heltid längre och dom började jag efter en medicin men antingen är den verkningslös eller så ger det en jäla massa biverkningar.

    Jag har aldrig haft nått val jag vart så dålig att jag inte klarade av att jobba och det viktigaste för mig att att få en dräglig tillvaro än att stressa till jobb. Funkar det inte s gör det inte. Det mesta har flytit på när det gäller FK och läkare men har haft ett tllfälle med lite krångel med fk men det löste sig och nu är jag sjukpensionär. Och jag hade ett sånt bra intyg samt att vid möte såg hon hur jag mådde så fk godkände utan problem.

    Problemet nu är att det finns inga fler mediciner att prova men läkaren ser ju det hela som ett nederlag at hon inte fått mig symptomfri men vem vet det kanske jag inte blir heller det får man ju ha med i beräkningen och man måste vara relist annars faller man hårt om det inte går som man vill eller tänkt sig.

    Min man lider av ångest/panikattacker.

    Det bästa stödet jag har är min man.

    Jag bor i Solna. Vart bor du?

    SvaraRadera