måndag, februari 07, 2011

Min prinsessa


Har fått en förbannelse över sig. Hon är ena sekunden Den finaste snällaste prinsessan och i nästa den onda dockan som bara vill döda och förgöra.

Prinsess stunderna blir kortare och kortare för varje dag. Det börjar när hon kliver upp på morgonen. Allt är frid och fröjd, vi kramas, gosar och pratar.. SEN är det dax att ta på kläderna, då börjar det med strumporna som alltid har knölar i tårna. Jag började med att hon fick ha olika strumpor för det brukar finnas några som inte är knölar och oftast är dom olika.. jaja, skit i det tänker jag. Sen dög inte det heller utan jag fick börja med att sätta strumporna ut och in för på utsidan finns ju inga knölar. Det fúnkade 1 dag. Sen kommer vi till resten av kläderna, byxor, tröja m.m. ALLA kläder har knölar som nöter på prinsessans skinn.. det är sååå oskönt säger hon. Helvetet har då brutit ut redan vid strumporna. Hon skriker, hon gapar och hon river och sliter.
Jag försöker vara så pedagogisk jag bara kan.. det håller i 10-15 minuter ungefär sen lämnar jag henne för att det inte polisen ska få anledning att hämta mig.

DÅ när jag går.. ja då blir hon ännu galnare såklart och gastar ännu mer till mig.

Nu har jag börjat väcka henne kl 06.00 på morgonen för att hon ska vara klar 07,30. Det räcker ändå inte utan imorgon ska jag väcka henne 05345, annars hinner vi inte.

Kan man reklamera sina barn när dom är 6 år? Idag sa jag till henne att om hon inte slutar bråka med mig snart så tänker jag inte tala om för henne när det är hennes födelsedag. Väldigt enkelt faktiskt.. hon vet vilket datum hon fyller år men inte när den dagen infaller.. hon har ju ingen almanacka eller så och tv:n kan jag ha avstängd hela dan. Dessutom ligger hon nyopererad hemma då så det blir inga problem.

Nä hörni.. var är mitt barn och vem har slängt denna förbannelse över henne? Denna någon kanske kan ta hand om henne också.

Pä lördag ska vi ha kalas för henne här hemma!

Ni är alla välkomna kl 15.00. Vi tog på lördag eftersom hon ska opereras på måndag.

Om ni vill köpa present till henne så önskar hon sig:

En kundvagn (leksaksmodell)
Leksaks grönsaker och frukter.
Gående batteridrivna djur.
Strykbräda och strykjärn (leksaksmodell).
Dockkläder för dockor över 43 cm.

Ja det är lite av vad hon önskar sig :)

3 kommentarer:

  1. aha... Jack är född 05 men fyller 3 år i augusti. Skumt va?? ;)

    SvaraRadera
  2. Tala om för den lille herrn att om han fyller 3 år men är född -05 så har han födelsedag bara barannat år, det bytyder presenter varannat år bra.. hmmm. Dålig deal.

    SvaraRadera
  3. Mia, som jag minns det ville du reklamera Andrén nånstans oxå i den åldern o kolla nu! Han verkar vara en helschysst kille nu.Jag vet att Smilla blir en helgo tjej om några år. Håll ut tills dess. Annars får du väl säga till henne att hon alltid är välkommen till Småland :)

    SvaraRadera