torsdag, maj 13, 2010

2 timmars sömn blev det inatt
Igår var jag hos polisen för att ta reda på om André är misstänkt för droger. Det visade sig att han är angiven anonymt för att ha rökt hash eller spice...

André nekar såklart. Idag ska Smilla få vara hos en kompis och jag ska åka till Maria pol med André för att göra en utredning. Han ska träffa läkare och kurator och göra ett urintest. Efter det oavsett vad resultatet visar blir det en utredning och han får gå och kissa varannan vecka. Soc kommer göra en utredning i hemmet för att se om vi är en olämplig familj. Om jag är olämplig som mamma tilll mina barn. Om testet visar negativt idag ska jag betala för att göra ett DNA som visar flera år tillbaka om han använt droger, där försvinner semesterpengarna över jul och nyår, men jag måste få klarhet i om han ljuger. Att säga sanningen oavsett om han provat droger eller inte är bra. Jag är så trött på att inte få klart för mig hur sanningen ser ut. Lögner och förnekelse som jag måste tro att han talar sanning för att inte motsatsen bevisas. Nu ska sanningen fram, det handlar mest om sveket nu. Även sveket från vuxna människor som inte kontaktar mig anående det är innan man tipsar polisen. Hade dom kontaktat mig först hade vi kanske sluppit en soc utredning iaf. Maria pol utredningen hade jag själv tagit tag i ändå. Jag hoppas för guds skull att det visar sig vara falska anklagelser när svaret på DNA kommer, annars vet jag inte hur jag ska klara av det här. Den som anmält oss kanske tycker att vi är olämpliga som föräldrar och gick därför den här vägen?
Kanske är jag en dålig mamma till mina barn? Kanske har jag gjort fel hela tiden som faktiskt en del pikat mig för och sagt också? Kanske är jag den sämsta för mina barn och farlig för mina barn och därför kanske en utredning är bra.

Polisen Gör en anmälan när dom får in såna här tips och eftersom vi varit på soc förut pga snatteri blir det den här gången en utredning.

Jag bara undrar när jag gjorde fel... Just nu känns det som jag kanske borde lämna min familj självmant för att dom ska ha en chans att bättra sig. Min älskade lilla André.. jag vill ju bara ditt bästa. Jag älskar dig 4 varv runt jorden och tillbaka, varför gör du såhär?

4 kommentarer:

 1. Men herregud , är det sant ?

  trösta dig med att screening testet dom tar visar en bra bit tillbaka , inte behöver du göra ett DNA !

  Och sen hoppas jag verkligen det inte stämmer och om det gör det , så hoppas jag han inte gör det igen !
  Tänker på er Lycka till

  SvaraRadera
 2. Det visar bara några veckor. Jaqg ska köpa ett test för att få svar ett år tillbaka. Han nekar. Om det nu är negativt vilket jag hoppas undrar jag vem som vill vår familj så illa. räcker det inte med lögnerna om honom i skolan? Ungarna i skolan har ljugit så förbannat om honom. Men nu har sanningen visat sig och A hade rätt.. men har haft ett helvete tills det bevisades. Sen undrar jag vad det är för vuxen som inte kan säga det till mig först?? Samma som med alkoholen kanske?? Vem vill knäcka oss??

  SvaraRadera
 3. Ja det är fan inte kul alls när någon feg stackare inte vågar säga till direkt så man kan ta tag i det. Nej, det är så " inne" att anmäla allt på soc. Utredningar vänder ut och in på hela ens liv. Personligen tycker jag det är kränkande, men det är min uppfattning.

  B har blivit anklagad för samma sak och då av sin mentor. Nu vacklar rektor/mentor om det eftersom jag vid tillfället träffade honom nere på stan. Jag hade sällskap av K och skulle inte jag eller K sett det då? Han var exakt som vanligt! Sen har jag svårt att se att någon som tar spice eller hasch fixar att gå på lektionerna.
  Bad dom iaf ringa mig på en gång nästa gång dom misstänkte något sådant. Då kan jag ju åka dit och inspektera själv.
  Är det en anonym anmälan så behöver den inte vara just anonym. Personen kan ha presenterat sig men önskat vara anonym. Soc lämnar inte ut uppgifter vem det är, men länsstyrelsen gör det om man ansöker. =) /V

  SvaraRadera