fredag, december 18, 2009

Ajajajaj...Vilken dag det var igår.. Först trafiken som gjorde att jag fick ta en promenad till dagis.. efter det planering hemma i lugn och ro. Efter det Julmarknaden.. när jag väl kom dit var jag ensam klassförälder av 6.. dom andra var sjuka eller upptagna. Som tur var fanns det andra föräldrar som ställde upp. Jag hade ju Smilla med mig också som inte riktigt vill sitta stilla hela tiden :) Eleverna var fantastiska! Dom delade på passen och eftersom schemat var lagt lite tidigare med fler pass ordnade dom ett nytt!

Julmarknaden blev tyvärr inne istället för ute vilket gjorde att vi sålde mycket mindre än vi annars hade gjort. Så nu finns det påsar med muffins här hemma, 10 st 50 kr eller valfritt belopp över det, pengarna går till klasskassan. Det är stora muffins med fyllning som kommer från Grays(?) bakery.

Det var en mycket trevlig julmarknad! Fick träffa alla klasskompisar till André vilket var mycket trevligt! Andrés lärare som var mycket tacksam och glad hela kvällen ( hade han smakat på flaskan tro?) andrés förra lärare tittade in också.. åh va roligt det var. vi kramade om varann och det kändes som äkta glädje från henne också. Hon har bytt jobb och såg riktigt lycklig ut! KUL!

Idag är jag med andra ord slut.. Har inte sovit pga värk, kan knappt gå.. Det är riktigt hemskt! Nu låter det som bara gnäll men nej.. det är såhär jag har det. Fingrarna går inte att böja, dom är stela och svullna, benen och fötterna likaså..

Idag ska André åka till Malmö och därför ville han ha Smilla hemma från dagis, (hon har alltså jullov nu hon också till den 11 januari).. Hmm jag har sagt att jag inte kommer att vara hemma så dom får sköta sig själva. Javisst säger han då. Hoppas på att det ska gå bra. Jag ska ordna lite grejer idag, och det är ett måste.

Nej nu ska jag peta i mig lite morfin så den här dan fungerar.

1 kommentar:

  1. usch då blir der värre av kylan?

    du mår kanske bättre i ett varmare land ; )

    kram Gunilla

    SvaraRadera