fredag, september 04, 2009

Fredag...

Inte för att jag märker någon stor skillnad på dagarna just nu men på helgen får jag lite sällskap av min familj :)
Det gick sådär hos doktorn igår.. jag fick 3 nya mediciner, 2 ska jag börja med direkt.. blaaa losec för att min mage ballar ur efter alla mediciner sen en annan mot kroppen. Den tredje medicinen ska jag börja med nästa vecka efter att jag gjort ett tbc test. Sen ska jag ta en spruta varannan vecka. Nu hoppas vi på att jag blir frisk. Jag ligger bara hela dgarna nu.. mår dåligt och orkar ingenting. Ibland går jag ut en stund men sen mår jag skit efter det. Kallsvettas och mår illa, kräks ibland. Helst vill jag bara sova sova och sova.. Doktorn trodde att jag kanske behövde en ligga i sängen 1 dag och bara vila.. Jaaa vad vet jag? Jag vill bara vara frisk...

Jag orkar inte äta vilket gör att jag mår dåligt av det.. men hur lätt är det att äta själv och må illa.. nej.. när mange kommer hem då äter jag lite middag, då har jag sällskap iaf. Min faamilj får mest halvfabrikt nu och då mår jag kass över det.. vilken mamma lagar halvfabrikat varje dag? Men jag orkar inte mer.. Tyvärr.

Jag försöker arbeta lite hemifrån med olika projekt inom kommunen och då gör jag ju vad jag orkar när jag orkar så det känns iaf bra.

Nej hörni, den här sjukdomen önskar jag inte min värsta ovän.

Humira heter sprutan jag ska börja ta varannnan vecka. Har någpn av er tagit den eller känner någon som gjort? Hur funkade den?

3 kommentarer:

 1. halvfabrikat går väl bra ett tag , du ska tänka på dig själv , inte ha en massa måsten!!
  Som doktorn sa kanske ligga i sängen hela dagen, läsa se film !!
  Inte en massa annat!
  Vet inget om medicinen ,tyvärr!
  Men mår du illa nu med , även om du slutat med medicinen? och ska börja nesta vecka !
  hmmm tyvärr är jag täppt i örat kan inte ringa ,

  SvaraRadera
 2. det var mataffären jag tänkte mest på !

  SvaraRadera