torsdag, februari 04, 2010

Mötet över


Japp. Vi fokuserar framåt. Vi ska jobba för att allt ska fungera. Det var ett bra möte. Dom sa vad dom tycker att andré ska jobba med och andré talade om vad han tycker. Det är fler elever som ska på liknande möte. Vi ska ha uppföljning varje vecka och andré 2 ggr i veckan. Läraren talade om att det är jag som bryr mig mest om arbetsklimatet i klassen åt både föräldrar och lärare. Rektorn kontrade med att jag bryr mig mest över huvudtaget om klassen skolan och allt. Det fick mig att fundera. Kanske är det därför alla möten med andré är? För att jag har en bra kontakt med lärare och rektor? För att jag ställer upp när det behovs? Kanske ska jag sluta med det? För att dom ser att det händer saker när jag är inblandad. Kanske? Läraren vill ha med mig på saker nu. Vi får se. Kanske. Men jag sa att jag tror smilla ska vara med. Jaja. Mötet var bra. Hoppas nu det fortsätter bra.

3 kommentarer:

 1. skönt ;)
  att det gick bra !
  Hoppas det ger A positivt med!
  Jag är också en som bryr mig har fått mail av Björn ;) barasattduvet haha

  SvaraRadera
 2. Fortsätt med det ! Jag tror inte det är negativt för André!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad bra att det ser ut att ljusna =) Är bra att du är engagerad och bryr dig. Men nr ett så är det skolans skyldighet att se till att det fungerar! Står i läroplanen!
  Vi skulle haft ett möte i går men det avbokade jag. Jack var sjuk. Fick då höra att det kunde dröja läääänge nu innan dom fick till ett möte igen. Och att det var viktigt detta möte.
  Nu fattar jag ingenting. Klart det är viktigt men det går ju faktiskt ha möte utan klasslärare,mentor,kurator och rektor med!!
  Bättre ett litet möte än inget alls!! / V

  SvaraRadera