söndag, juni 20, 2010

Bröllopet

Vi var ju på plats och bevakade bröllopet igår.

Så här såg programmet för kvällen ut.

Efter talet tog vi plats i kyrkan, alla gäster gick in på den blå mattan. Pressfotograferna stod på rad och det var inte lätt att få en bra bild på gästerna. Men som den vana fotograf jag är så vässade jag armbågarna och tog plats för att få fina bilder på alla gäster.


Här kommer prinsessan Denize som nyligen blivit singel och dagen till ära kom med värden och värdinnans bästa vän Johan, även han singel. Dom var fina i sina kreationer och kände sig bekväma på mattan.
Hertig Rickard och hertiginna Elin Dovhjort av Järla sjö Kom uppklädda till tänderna och charmade alla med sina kärleksfulla kramar och leenden.Prins Putte och Prinsessan Tessan kom vackra och charmerande, log mot oss alla och höll kärleksfullt varandras händer.Kungen Anders av aftonbladet och stureplan kom på mattan tillsammans med Åsa och siri. Anders var ovanligt lugn och avslutade kvällen tidigt.Prinsessan Britt-louise hade vackra vita kläder och en tiara. Rosie kom med henne. Britt-louise arbetar ju internationellt med att rädda hundar som har det svårt. Hon var mycket charmerande under kvällen.

Prinsessan Åsa även hertiginna av orminge kom uppklädd till tänderna med Siri i famnen. Siri och Rosie är syskon, båda adopterade från Cypern. Åsas hjärta brinner också för att hjälpa utsatta djur.

Kung Martin och Drottning Linda av Linköping log kärleksfullt mot varandra och utbytte hemliga kärleksblickar.
Kronprins Magnus af Skuru kom ensam. Han njöt av uppståndelsen och var oerhört charmerande.

2 kommentarer:

  1. synd att inte prins Steve och prinsessan Michaela av norrland var där. Tyvär så kunde vi inte komma. Hoppas ni hade ett bra bröllop iallafall.

    SvaraRadera
  2. Hahaha... du är ju helt galen då ;) Konstigt att inte diktator Veronica af Ersta och sina vattenkammade söner Jack the ripper och Billy the Kid var bjuden ?? ;) /V

    SvaraRadera