måndag, januari 03, 2011

Khao lak

Ja vi ar kvar har i khao lak. Vi har provat pa doktorn har pa hotellet, han var fantastisk :) Mange fick stora problem med rygg och ben sa doktorn fick komma. Han kom tittade konstaterade ryggskott/diskbrack och gav honom medicin. Medicinen var sa svag sa jag tog en taxi in till stan och kopte riktig medicin till honom. Nu gar han runt i ett rus av lycka hela tiden och ar dessutom uppe pa benen igen :)

Nu har vi provat pa det mesta har pa hotellet och personalen ar sa superbra, maten riktigt god och allt ar toppen!

Vi har varit mycket utanfor hotellet ocksa och dar ar manniskorna sa trevliga, vanliga och hjalpsamma!

Vi har otroligt varmt har nu, 35 grader pa dagarna, havet ar sa varmt att man inte behover ta karringdopp innan man hoppar i :)

Poolen ar det nog forresten nagot fel pa.. Nar Smilla badade igar hade hennes bikinitrosor tappat all farg. Den bikinin har hon haft i 2 ar sa det var inte fel pa kvaliteten utan det har var vattnet. dessutom var hon svullen runt bada ogonen. Jag sag sen att Vicky gick runt med tekniker sa idag ar nog poolen perfekt igen.

Maste bara aka till stan och kopa ny bikini till smilla.

Idag ska vi aka till khao lak igen for att kopa det sista vi behover innan vi ska hem sa ska vi ga pa apoteket till mange for att hamta ut nya droger, i like min nya glada man :)

Har kommer en lank till hotellet vi bor pa. Det kanns direkt som ett 5 stjarnigt hotell. Utanfor hotellet pa stranden finns restauranger som vi gar till varje dag, hur mysigt som helst.

http://www.kantarycollection.com/kantarybeach-khaolak/index.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar