torsdag, januari 20, 2011

Vad tror ni?


Ska vi ha den här röda tapeten på den här väggen? Den funkar till möblerna trots att det är olika rödfärger. Jag vill ha lite rött för att liva upp rummet lite. Få in lite hetta i rummet. Jag gillade den massor från början men ju mer jag tittar på den så tröttnar jag lite. Jag kanske bara ska köpa ramar och be om provbitar på olika tapeter. Hmmm jag får fundera lite till. Men vad tycker du?

6 kommentarer:

  1. köpa ramar? häng upp lite olika tapeter , såg en skitsnygg på bygg ole heromdagen jag blev helt salig!

    är det möntster i den röda? kan ej se.

    SvaraRadera
  2. Den kommer från Bygg-ole, det är den med mönster i, har tittat på den länge och gillar men vet inte riktigt. Kanske man tröttnar? Med ramar menar jag att göra tavlor av tapetprover. Ta tapetprover snygga och sen rama in och hänga upp. Lite olika, det tror jag skulle vara skitsnyggt :)

    SvaraRadera
  3. er inte det en massa jobb? med ram blir det ju ett "foto" men alla gör olika ;)

    den jag såg var inte röd ,men den hade lite rött isig;)

    SvaraRadera
  4. Nej det är inte mycket jobb :) Jag tänker mig stora tavelramar, inga fotoramar, då blir det en tavla :)
    Jag tror det kan vara snyggt med olika tapeter i matchande färger som tavlor :) Eller så köper jag lite Gynning konst bara :)

    SvaraRadera
  5. nu fattar jag tror jag , du vill ha dom tavlorna hela tiden ? jag läste som att du skulle rama in olika tapeter för att fundera på vilken tapet du ska välja i slutändan, därför tyckte jag det verkade mycket jobb,;)

    SvaraRadera
  6. Nej nej, hela tiden tänkte jag :)

    SvaraRadera