torsdag, januari 06, 2011

Hemresa imorgon


Idag ar sista dagen har i khao lak. Vi har haft det helt fantastiskt.
Hotellet, Kantary Beach som ligger en bit utanfor sjalva stan kan jag rekommendera till alla! Jaa.. alla som vill ta det lugnt och inte har nagot emot att aka tuktuk till stan.

hotellet och personalen ar grymma! I tisdagskvall fick vi ett fruktfat och ett brev fran Vicky och resten av ledningen. vi blev forst nervosa och trodde vi gjort bort oss sa dom kanske ville bli av med oss.. Men nej nej, Det var en middag som hotelllet ville bjuda oss pa for att vi fatt byta rum. vi kom till middagen igar och da fick vi sa fint uppdukat bord och full service hela kvallen. Sa fantastiskt. vi var kungar for en kvall har pa hotellet.

Jag har varit hos tandlakaren har ocksa. Blekt mina tander med laser har jag gjort ah jaklar va snyggt det blev. Halva priset mot for hemma. Jag passade ocksa pa att laga min framtand som varit halv lange.

Nu ska mange boka tid hemma ocksa for att bleka, det basta vore om nagon foljer med honom for da far ni bada battre pris pa blekningen. Sa fantastiskt grymt blev det.

Nagon som vill anmala sig till laser blekning av tanderna med min man?

2 kommentarer:

  1. välkommen hem till vårat härliga väder , idag är det tyvärr snöstorm annars er det perfekt, skulle inte förvåna mig alls om ni skulle gå på kristian och mamma på flygplatsen världen er liten ;) dom åker också hem i morgon om jag har fattat rätt, men till gardemoen dock

    SvaraRadera
  2. Jag vill!! Vad kostar det?? :-D
    /Lillasyster

    SvaraRadera