torsdag, april 30, 2009

Nybakat bröd


Blir det till soppan idag.

Snart sommar.



7 km blev det nu på morgonen.


Idag åker min kusin linda till mallis med jobbet. Roligt för henne. Hon behöver komma iväg lite. Jag ska jobba idag, som vanligt. Bara 4 timmar, skulle behöva åka till mio i haninge för att hämta iläggsskivorna till mitt bord. Kommer nog inte hinna före helgen tyvärr. Får ta det sedan. Hoppas dom finns kvar. Om någon som läser här kanske ska just dit eller bor där så säg till. Då kan ni få hämta dom till mig. Kom på inatt att mitt gamla busiga jag, där jag hittade på små hyss och var glad hela tiden, det är borta. Var är jag? Någon som sett mig?

onsdag, april 29, 2009

Min man


Han är så bra. Nu har han fixat så vi har alla kanaler även i sovrummet. Vilket innebär ännu mindre umgås och sex. Ja för nu måste jag alltså förföra honom till csi och efterlyst. Förut har sovrummet varit fri zon där vi pratar, umgås, myser. Men nu har det alltså blivit tv hörna. Hmmmm tror ni min man börjar tröttna på mig? Eller börjar han bara längta efter mindre sex? Hmmm... Eller förresten. Som den ängel han är som aldrig gör något fel så tänkte han väl såklart på mig.:)

Smilla


Är ute och rider kamel.

Smilla


Uppträder med clownerna.

Cirkus är väl för kul:)



Sen är det clownen.



Akrobat från ryssland.



Nu börjar snart cirkusen!



Tänk


När man gick i skolan. Det var nog den svåraste tiden i mitt liv. Man skulle klara av att gå i skolan, uppföra sig inför både lärare och kompisar. Alla yngre och äldre elever i skolan, man skulle sätta sig på rätt säte på rätt sätt på bussen. Man skulle hitta sig själv och trivas med det. Man skulle passa in överallt och allt ändrades hela tiden. Nu är min son här och ska klara samma sak. Gå igenom alla dom här jobbiga åren. Jag är inte avundsjuk, hoppas att jag stöttar honom så mycket som det behövs.

Idag


Ska vi på cirkus jag, smilla och andré. Nu är jag där och hälsar på kamelerna. Är det samma som i tunisien åsa?


Nu har jag blivit så duktig. Igårkväll cyklade jag mig svettig och ordentligt andfådd, det behövdes 10 minuter för det... 'Nu på morgonen cyklade jag i 15 minuter. Ger både benmuskler och kondis, perfekt för vasan.

Igår tog jag itu med problemen på mitt arbete. Jag visade min budget och talade om för mina kollegor hur det ser ut och varför och hur vi måste göra. Alla Förstod tror jag. Jag tog upp allt.. att dom pratar bakom ryggen på mig, hur det känns, vad jag kan göra för att förbättra för dom och vad jag inte kan göra. Att dom även måste hjälpa mig med det här.

Jag hoppas att dom förstod. Nu känns det lite bättre.

Idag etfer jobbet ska jag se om jag kan få tag på Cirkus biljetter. hoppas hoppas, då ska vi gå på cirkus i eftermiddag jag och Barnen. Eller A vet jag inte men kanske :)

Hoppas ni alla får en skön dag!

tisdag, april 28, 2009

Monica


Jag testar den nya telefonen. Kanske jag kan fota humlan och hackspetten. Riktigt bra telefon en w905 som är andres men som jag lånar nu då. Bra va?

Måste bara pröva.



Köpte en ny kanna idag.


Väldigt fin. Köpte dessutom en ny telefon idag. Så nu blir det fina bilder här på bloggen igen.

Och ett fint diplom!


Åh va bra jag är!

Gjorde ett prov i onsdags


Fick bra resultat.

Ibland


Är det konstigt. Jag brukar anpassa mig för att det ska bli lättare för andra och för att andra inte ska få besvär eller bli sårade. Nu har det blivit för mycket på mitt jobb. Idag när jag kom fick jag skit för att det inte fanns smör och fil. Jag tog fram smör och fil, förmodligen har dom haft bråttom och inte hunnit leta säger jag. Fast jag vet att dom inte ens har letat. Sen har det under en period varit sura blickar för att det inte finns 10 olika pålägg, kakor och godis. Hmmm. Jag lagar näringsriktig mat till mina barn för att dom ska må bra. Jag lagar maten från grunden med naturliga råvaror. Barn ska inte äta dålig mat tycker jag. Inte äta godis mm varje dag. Om dom sen får det hemma, det struntar jag i, då är det föräldrarnas ansvar. Men nu vill dom att jag ska köpa sånt. Att jag ska lägga det på min redan tajta budget. Hmmm. Nu vill dom dessutom att jag ska ta tid och vara i grupper. Dom förstår inte mitt jobb och mig. Jag förklarar och dom kör över, trampar på mig. Nu måste jag ta det här. Vilket innebär att jag själv kommer bli sårad och en kollega kommer jag också såra samtidigt för jag behöver avslöja saker. Nu måste jag för att själv må bra. Ok. Ska jag ta skiten för att fortsätta skydda någon eller ska jag ta tag i det och säga vad jag tycker?

Väder


När jag vaknar 05 på morgonen ser det mulet ut. när vi åker till skola, jobb och dagis, ser det mulet ut. På dagen blir det varmt, skönt och härligt!
Svårt att vet vilka kläder Smilla ska ha på sig på morgonen. Hennes låda på dagis är överfull med extrakläder...
Jag undrar ibland vad som är bäst???
Att vara sig själv eller att hela tiden anpassa sig efter andra? Är man sig själv passar man aldrig in...
Anpassar man sig efter andra mår man inte bra själv och tappar sig själv på vägen...
Vet inte riktigt.. vad tycker ni? Att säga vad man tycker eller vara tyst? Att försvara sina nära och kära eller vara tyst? Att hjälpa eller låta bli?
Hur ska man vara för att passa in i livet?

Minnet sviker..

Kanske för att jag äter så mycket medicin? Kanske för att jag har lite annat i mitt huvud?
Kanske för att jag längtar alldeles för mycket efter Linda och Vea?

Behöver er hos mig nu...

Jobbigt när man bor så långt bort från sin bästa bästa kusin och bästa bästa vän.. för långt men ändå nära.. för långt bort för att hjälpa för långt bort för att prata, kramas dela vin.. mysa..

Men snart är det sommar och då ses vi ju :)

Idag ska jag storstäda på jobbet. Ganska skönt att få det gjort sen ska jag hem och fortsätta, bära upp flyttkartonger och få något gjort här hemma.

Det är bra att göra sånt när man rensar tankar. Jag tänker bra då, skönt!!

Behöver fundera över min situation. Vad är viktigt, vad är inte? Rensa hjärnan lite och livet. Den årliga vårstädningen. nu är det dax!

måndag, april 27, 2009

Alkis???

Jaaa kanske..
Njuter av en öl idag också... mmmm va gott det är.

Med tanke på att det blir en nykter valborg så tycker jag att jag kan dricka alla dagar och må bra :) Japp, jag mår faktiskt bra av min öl mmmmm....

Nykter på valborg varför då tänker ni nog nu.. Jo för det ska jag berätta.

För 1 år sen på valborg då ringde Polisen till både mig och Monica En kompis till våra älskade tonåringar hade då tänt på en tidning vid en busshållplats och det gillades såklart inte av polisen. Då ringde dom genast. Bra tycker jag.

I år ska jag också vara nykter om något skulle hända. Vad vet man vad vet man?? Min André är ju hemma den här valborg.. tyvärr kan jag tycka.

Som vanligt


Har jag köpt för mycket mat. Grillat kött blir det till middag. Ring bara om du/ni är hungrig/hungriga så finns mat.

Visst är den väl snygg?



Den är faktiskt fin.



Har besök


Av en jätte humla i köket idag. Saknar min mobilkamera nu.

Min underbara son


Erbjöd sig att byta telefon med mig. Underbara André.

Avlad på 60 eller 70 talet?

Till alla oss som föddes på 60 & 70-talet: Först så överlevde vi att födas av mammor som rökte och drack under graviditeten. De tog magnecyl och alla möjliga läkemedel, åt Blue Cheese-dressing, samt åt tonfisk men blev aldrig testade för diabetes.

Efter detta trauma blev vi lagda på mage för att sova i en spjälsäng målad i en rosa eller babyblå färg med hög blyhalt.

Vi hade ingen barnsäkerhet på medicinburkar, dörrar eller fönster och när vi cyklade hade vi ingen hjälm!! För att inte tala om vilken risk vi tog när vi liftade.

Som spädbarn och barn åkte man bil utan barnstol, bilkudde, säkerhetsbälte eller airbag.

Vi drack vatten direkt ur trädgårdsslangen och INTE ur glas eller flaska.
Vi delade läsk med flera kompisar och drack direkt ur flaskan och INGEN dog av detta.

Vi åt muffins, mammas bullar, vitt bröd, riktigt smör och för mycket socker på cornflakes och i långfilen. Inte blev vi överviktiga för det!!
För VI VAR ALLTID UTE OCH LEKTE!
Vi kunde gå hemifrån på morgonen leka hela dagen och kom hem när gatlyktorna var tända. Ingen kunde nå oss på hela dan OCH VI VAR OKEJ!!

I timmar kunde vi bygga lådbilar av skräp för att sedan åka ned för någon backe och då upptäcka att vi glömt bromsarna.
Efter att vi åkt in i träd och buskar ett par gånger lärde vi oss att lösa problemet.

Vi hade inga Playstation, Nintendos, X-box, ingen video eller DVD, inga 150 kanaler på TV'n inget surroundljud, CD-spelare, inga mobiltelefoner, datorer inget Internet eller MSN.

Vi hade VÄNNER och dem fann vi utomhus!
Vi föll från träd och tak, skar oss, bröt armar och ben, slog ut tänder och inte blev någon stämd eller anmäld för det.
Vi åt maskar och kakor gjorda av sand eller jord och inte fortsatte maskarna att leva i magen!

Vi fick luftgevär vid 10 års ålder, vi hittade på spel och lekar med hjälp av en pinne och en tennisboll, och fast man sa att det kunde hända, så var det inte så många som fick sina ögon utpetade av pinnar.
Vi cyklade eller gick till kompisar, ringde eller knackade på och ibland steg vi bara in och pratade med dem.

Fotbollslaget hade uttagningar och alla blev inte uttagna. De som inte blev det, fick lära sig att handskas med besvikelsen.

Så var stolt och glad över att du överlevde!

Måndag morgon och tidigt...

Jag sitter här och känner att det ska bli roligt att gå till jobbet idag.

Förstår inte riktigt varför jag skulle dricka så många öl igår.. men vet ni va? Jag va så sugen. Kanske en begynnande alkoholist... Kände att jag behövde det för att rensa tankarna lite. Ibland måste jag det också.

Jag blir sårad, ledsen orkar inte riktigt.. Pratade med Mange igår och han förstod. Det var skönt att prata med honom och han lyssnade. Han tog sig tid. Nu känns det lite bättre.

Jag är ju en vuxen smart kvinna som själv kan ta beslut och bestämma helt själv. Jag har en fantastisk man och fantastiska barn och själv är jag 36 år och behöver inte gå igenom det här.

Ibland måste jag tömma liksom. Nu ska jag ta nya tag och bli starkare! Har satt mig i andra hand för länge nu. Nu är det tid att ta hand om mig lite!

söndag, april 26, 2009

ölölöl tralalalala ölölöl tralalalala


japp.. idag är jag precis den ni vill.. är inne på min 5e öl och är precis vad och vem ni vill.


Tralalala.... en söndagkväll är allt så bra med minsty 5 öl tralalalalala


Tycker att vi alla är värda så mänga öl varje dag tralalala vi måste asvsluta dety vi gör och gå vidare tralala.


Visst är väl ÖL den bästa törstsläckaren va???

Vill bara börja med att berätta

Till alla er Monicas läsare att jag är verkligen inte en så bra vän som ni skrev igår.. jag gjorde det endast för att jag tycker om Monica men det kanske inte blev så bra.. hon serverade sig själv och fixade med allt. Det jag gjorde var maten. Sååå nej hörni.. Hon uppskattade era hälsningar väldigt väldigt mycket!! ( såklart även en kväll här och så.) Jag vill inte ni ska tro något mer. Jag är en mycket kärleksfull människa som har alldeles för mycket känslor inom mig.. det är inte bra för mina nära och kära. Jag ömmar och finns för alla som behöver. Men vara en vän.. det är man 2 om och då är båda vänner, det kan inte en bestämma. Jag vill aldrig aldrig belasta mina nära med mina problem.. och vet ni va?? Jag är verkligen inte utan problem... När mitt hjärta ömmar för dom som inte mår bra då blir det för mycket...

Men vet ni alla mina läsare vad som hänt idag???

Jooo jag har städat på städdagen.. och när min telefon ringde mitt under dan så kunde jag inte höra något i luren.. Va faaaan.. nu igen.. Iväg till Media markt och lämnade in telefonen. Talade om att jag ska resa bort och behöver en fin bra telefon med kamera som går att blogga ifrån, för om 2 veckor åker jag till Rhodos. Sist jag lämnade in min telefon fick jag tillbaka den efter 3 veckor...

Jag fick en mycket bra, fin telefon i kartong. Åker hem, öppnar kartongen.. men det fanns ingen telefon i kartongen.

Jaha.. sätter mig i bilen åker tillbaka talar om för dom att det fanns VERKLIGEN ingen telefon när jag öppnade den.. tro verkligen på mig nu.. Jaaa.. sa killen i kassan. Varför skulle jag inte tro på dig? hmm sa jag..

- jaaa varför skulle du inte det..

Hmmm jag fick sen en jävla skittelefon utan blogg möjlighet. Mmmm det är helt sant. Jag kan inte blogga äuhhhhhuuuhhh.

Kanska måste lära mig leva med det då ett tag men när jag åker till Rhodos då? då måste jag ju kunna.. Får lösa det då.

Idag har vi också städat lite på våran tomt.. planterat lite tomat, lavendel, penseer Oj så fint det blir.

Himla trevlig och mysig dag har vi haft!

Jaa


Jag kan bara hålla med alla er andra. Monica är den bästa. Det blev inget fotbad inna. Jag läste högt för monica alla era hälsningar och hon blev väldigt glad. Inget vin blev det heller. Hon serverade sig själv öl hela kvällen. Mat blev det. Fläskfilé och spareribs. Gott gott! Tror monica hade en bra kväll tills vi båda tyckte olika, då blev det jobbigt men det löste sig. Jag har pratat med A monica. Han fattar såklart och vet inte varför men tog direkt åt sig. Vill inte prata om det. Vill inte att det blir en grej. Han sa att men monica är ju sådär norsk. Jag vet vad hon mena men just då fattade jag Faan ingenting asså, jag tog åt mig men blev inte arg. Hon är ju liksom monica. Haha. Jaa du vet, han är grym. Puss Puss monica. I love you! Som alla andra.

Söndag


Och städdag. En himla trevlig kväll! Slutade inte så roligt men när människor är olika, tänker olika, är olika. Uppfattar olika så kan det bli så och tur är det väl att vi är olika. Jag tror att det löste sig. Vi pratade och det kändes bra. Nu ska jag ut och kratta sandlådan.

lördag, april 25, 2009

Japp.


Nu är hon i sitt esse. Hon sitter med alla flaskor och datan. Nu är det klart. Magnus och monica sitter i en djup disskusion samtidigt som han tittar på tv och hon kollar bloggar. Hur djup nu den disskusionen kan bli.

Simrit


Monicas granne är här och hälsar på. Hon flätar Smilla och oj va fin hon blir.

Det här fina fick monica


Av oss alla hennes blogg vänner. Av alla er som tycker om henne och läser hennes blog.

Nu ligger


Hon här och mår gott. En öl i handen och datan i närheten.

Andra dan på rad


Som jag får visa leg på bolaget. Antingen tar man det som en komplimang eller så får jag börja fundera över mina kläder och utseende och börja bli lite mer vuxen.

Godmorgon!!

Idag ska jag ta hand om och göra den här dagen till en toppendag för Monica!! ÅHHH sånt är så roligt!!

Hoppas ni vill hjälpa mig genom att ge små tips.. tex, gå ut och plocka blommor till henne, ge henne en puss på kinden..

Jag ska servera och tända hennes cigaretter hela dan hahaha.

Ok.. ge mig så tips eller skicka bara en liten hälsning till henne :)

fredag, april 24, 2009

Just det!


Måste skryta lite över mina ursnygga duktiga barn!!


Visst är dom väl fantastiska.


Sån syskonkärlek som finns mellan dom, åhh det är så hjärtat

gör ont av kärlek när man ser dom tillsammans! Underbara barn!

André har bestämt sig för att lära smilla att Cykla tex.. han är ute en liten stund varje dag med henne på cykel.. ingen annan får hjälpa henne för André kan bäst..

Ja mina barn är dom bästa helt enkelt i allt!

Vaknar 05.15

Varje vardag. Då dricker jag 14 koppar kaffe samtidigt som jag läser aftonbladet och alla era bloggar. Sen efter det uppdaterar jag min blog. Det har blivit ett måste att uppdatera här varje morgon. Flera gånger har jag försökt låta bli.. men det går inte och då kommer ännu ett meningslöst inlägg från mig.

Denize och jag kliver upp nästan samtidigt så jag brukar kolla om hon gjort sitt morgoninlägg.. När hon gjort det blir morgonen genast lite roligare. Att läsa ett färskt inlägg blir ju lite roligare liksom :)

Jaaa jag vet.. ännu ett meningslöst inlägg.. haha men det är så tom i skallen jag är på morgonen :)

torsdag, april 23, 2009

Fina


Mönstret som blir på tak och väggar av våran nya fina lampa. Ikväll är jag och Smilla själva. André är ute med kompisar och min älskade man arbetar. Stackarn han började 5 imorse och arbetar till 22.30. Han hittade ingen som ville jobba ikväll. Imorgon börjar han 6 igen. Fyy vad han kämpar min älskade man. Imorgon ska vi ha middags gäster också men dom stannar nog inte så sent. Men jag och Smilla har jättemysigt här hemma idag.

Hittade en ny blog!

Den här tjejen är en underbar tjej född -92 som gått igenom mycket men hon är så stark!

Pluggar nu till frisör i Östersund, har Mamma och lillasyster i London, Pappa i Trelleborg och Mormor i sollefteå, Lillebror i stockholm och lillasyster i bollsta.

Hon pluggar och tränar mycket, tror det är tur hon har sina vänner och sen mormor som bara bor 15 mil från henne.

Michaela heter den här tjejen.. första gången jag träffade henne var hon 3 dagar.. när hon var 2 veckor sov hon hos mig första gången. 5 veckor bodde hon hos mig en vecka. hon har följt mig hela tiden till och från.. första 4 åren träffades vi ofta och sen till och från.. Men helt tror jag aldrig vi kommer släppa varann. vi kommer nog finnas där för varann till och från hela livet hoppas jag.

Den 13 mars fyllde hon 17 år.. och är grymmare än någon annan 17 åring jag känner!

Gå nu genast in och läs hennes blog! Hon har precis börjat blogga och behöver alla besökare :)
Det kan ju bara bli bättre eller hur?

Japp, hennes Lillebror är ANDRÈ.. min son!

Idag


Fick Smilla post av fritidsresor. Ryggsäck, tröja och keps som hon ska ha på bamseklubben på rhodos. Åh så glad hon blev.

På väg till fk.


Dom ringde och vill träffa mig. Jag fick 600 kr i löneförhöjning. Hade fått 1000 om jag kunnat hålla budget. Hmmm jag lagar 100 portioner mat om dan 20 dar i månaden i min budget ingår mat till frukost lunch mellis, disk och rengöringsmedel. Glas, tallrikar bestick, alla köks verktyg, allt. Även miljö och hälsas avgift på 6 tusen per år. Till allt detta får jag handla för 12.500 kr i månaden. Skulle ni klarar det? Tänk att det är 2 mellis på en dag. Hmmm för mig går det inte riktigt ihop.

SOLGLASÖGON!

Jaa.. det behöver jag. Jag har inga och det är ett måste den här sommaren om ska bli så fin. Skulle vilja ha ett par ganska stora.. svarta, rosa eller lila..

Såg ett par hos Sessan och Prinsessan som jag gillar men frågan är om dom gillar mig...

Jag har så sjuk bild av mig själv liksom.. Hittar ett par som jag gillar, tycker att jag är skitfin i dom och sen kommer jag hem och då ser jag inte riktigt klok ut i dom.. Men det ser jag ju inte själv utan jag ser det på alla andra som antingen säger ingenting eller också tittar bort, ner, upp och säger tydligt jaa.. DOM var fina.. då hajjar jag ju att jag var inte fin i dom men dom var fina.

Jaa.. ni hajjar mitt problem va?

Någon som vill följa med och prova kanske?

Då var det Torsdag och dax för jobb!

Ska bli spännande att se vad min chef säger.. vi kanske kan hoppa samtalet och bara skriva en liten lapp känner jag. dom andra åren har jag fått dåligt med höjning pga att jag har en hyfsat bra ingångslön men har jag däremot sagt till och frågat har jag fått höjning med det jag begärt.

Den här gången kan jag ju inte begära.. speciellt inte när jag är sjukskriven på halvtid.. hmm får vara nöjd med det avtals enliga alltså.

Imorgon är det fredag.. najs...

Tror att jag förstått mer av Thor fallet men jag gillar inte att ta parti... jag kan även förstå pappan, därför är det svårt. Men självklart tycker jag att Thor ska hem till sin mamma. Men jag kan tycka att en dålig pappa är bättre än ingen pappa... Men då ska han ju aåklart inte kidnappa sin son..

Jag tror att man kan komma överrens med dom flesta människor.. äh för svårt att förklara i bloggen. förklarar gärna över en flaska vin om någon undrar.

onsdag, april 22, 2009

Kusin tatuering!


Japp, funderar faktiskt på att göra en kusin tatuering med Linda. 3 stycken såna här fina stjärnor på insidan av vänster handled. Snyggt va? Sen om jag vill gör jag bokstäver i dom senare.. ett a ett s och ett m.


Jaa va tror ni? Kommer tänka på min bästa kusin Linda varje gång jag tittar på taueringen :)

André


Han gillar inte att bli Fotad. Han hatar att hamna på bloggen.

Elin lärde mig hur man ska väga sig



Såhär ska vi göra nu...

Ser ni den röda fina färgen?



Den här katten


Har börjat hänga på min balkong. Den är så snygg. Trist bara att den är självmordsbenägen. Den kommer varje dag trots att Norpan spöar honom varje gång.

NU har jag läst mer om THOR och hur det gått till!

Nu förstår jag mer och förstår mamman och även pappan lite..
Visste inte att han var psykopat redan innan!

Visste hon det eller kom det sen?

tänk vad kärleken kan ställa till.. usch så blind man är!

Har skänkt lite pengar till mammans jakt på THOR nu. hoppas det hjälper henne lite!

THOR OCH HANS MAMMA!

Tycker det är så hemskt för denna stackaers mamma. Att få sin 17 månaders son inlåst på ett barnhem i Guatemala!! Att under så lång tid innan inte veta var han finns. Usch vilken mardröm!!

Kan inte sätta mig in i sitautionen hur det skulle kännas.. fyyy så hemskt!!

Samtidigt... Förstår jag pappans panik när domen kommer att hon ska få ensam vårdnad om THOR. Han förstår att han aldrig mer kommer få träffa sin son.. han sticker.. jag förstår hans panik och varför han gör det.. Det jag sedan inte förstår är hur han kunde tro att han skulle kunna hålla sig undan i 18 år...

Men paniken när man inser att man aldrig mer kommer få träffa sin son.. usch.
Han sticker i panik.

Sen fattar jag heller inte vad han eller hon gjort för farligt eller är dom inte farliga?? Som det låter från dom båda är dom farliga för THOR... Han säger att hon är och hon säger att han är. Vad har dom gjort. Vet inte eftersom jag inte läst jättemycket om fallet men konstigt tycker jag.

Hon längtade hem till Sverige, det kan jag förstå. Skulle Pappan fått träffa THOR här hemma om han kom till Sverige? Skulle THOR fått åka och träffa sin pappa? Vad har pappan gjort för farligt innan kidnappningen?

Hur kan man älska varandra så mycket att man blir gravid och sätter ett annat liv till världen för att sedan upptäcka att dom inte älskar varandra och att den andra är farlig för barnet?

Förmodligen jag som är dåligt påläst! Berätta för mig vad som hänt så jag kan förstå!! Vill veta!!

Hemma


Med sjuk Smilla idag. Hon är mycket mycket piggare idag.

Medicinen har nog börjat hjälpa. nästan feberfri och inte ont längre. Förmodligen blir det dagis imorgon då.


Det tycker jag är bra eftersom jag ska ha lönemotiveringssamtal imorgon. känns lite dumt faktiskt då jag är halvtidssjukskriven faktiskt.. känns inte som jag är värd så mycket mer lön då...


Blir kanske 500 på sin höjd eller mindre. Mer än så känns det inte som jag är värd. Hade varit jobbigt att vabba också just den dan :)

Idag ska jag på kurs kl 11.30 på ett hotell här i nacka. Det är Livsmedelshygien. En sån behöver jag verkligen gå känner jag. Var säkert 4 år sen jag gick en sån kurs.

Trevligt med kurs! Håll tummarna för att jag klarar provet i slutet.

tisdag, april 21, 2009

Till slut


Blev Smilla så sjuk så vi fick åka till akuten. Vi hade en tid på vc men hon kunde inte vänta, så sjuk var hon. Det visade sig att hon hade öroninflammation, varande eksem i ena hörselgången och halsfluss. Inte konstigt att hon var dålig, gumman. Nu har hon fått 4 olika mediciner precis och känner sig lite låg.

Stackars stackars min lilla gumma.

Idag får hon följa med mig till jobbet så ska vi söka upp en doktor sedan.
Hon har haft så ont hela natten, inte sovit.. joo, nu somnade hon, kl. 04.30.

Snart är det dax att gå upp igen, stumpan.

Det är inte lätt att vara liten och sova trångt i en stor säng...

måndag, april 20, 2009

Tintin


Minns du att vi skulle ut till rinkeby och skriva om människoöden. Vi tar stan också för att kunna jämföra. Sen skriver vi en bok du och jag. Med bilder och allt. Coolt. Finns väl inget mer intressant än olika unika människo öden? Coolt tycker jag. Ska vi pröva?

Åh i love!


Undrar hur det kommer sig att apoteket är fullt av folk kl 23.30 en måndagkväll. Spännande blandning av människor. Alla olika men lika unika. Fantastiskt underbart. Skulle vilja bara vandra runt i stan och iaktta en natt. Härligt.

Åh vad jag älskar stockholm.


Puls dygnet runt. I love!

På väg till apoteket.


Apoteket på schelegatan blir det den här tiden på natten. Smilla väckte oss alla och har ont i örat. Trodde jag hade alvedon .hemma men nej nej. Vad gör man inte för sig älskling. Gumman, hon har så ont. Ligger hemma med Mange i sängen gör hon så nu lär hon väl väcka honom också. Han som ska upp jättetidigt imorgon.

Så väntar jag igen.


Nu sitter jag hos doktorn och väntar på min tur hos dag. Han är min underbara doktor som försöker få mig pigg igen.

Måndagmorgon

Idag ska bli kul att gå till jobbet!! Av vissa anledningar så längtar jag lite :)

Mina älskade ungar sover fortfarande.. den bästa tiden på dan det är nu.. jag kliver upp 05.15 gör kaffe.. Tar min kaffekopp, kryper upp i soffan med datan. Läser nyheterna, alla era bloggar, kollar runt lite.
Lyssnar på barnens djupa andetag... Då njuter jag..
Den tiden på morgonen är så skön, lugnt, stilla.

Katterna stryker sig runt mina ben. Mysigt.

söndag, april 19, 2009

THOR ÄNTLIGEN HITTAD!!!

Äntligen efter den här långa tiden är han hittad!!

Men nu får inte mamma och thor träffas.. han lever nu på ett barnhem i Guatemala.. Fyyy faan så sjukt!!

Håll nu tummarna för att allt går bra och att dom snart får träffas och Thor får komma hem!

Smilla på väg på kalas.