måndag, mars 01, 2010

13:36

och jag har haft lite att göra på förmiddagen :) Var med tintin till veterinären med Kissen och sen hämtade vi hennes tvättmaskin, roligt att göra något bra :)

Efter det har jag fixat med lite vattenavläsning, vattenläckage, och annat som tillhör styrelsen. Men jag önskar att jag kunde göra något annat... jobba tex. Jag behöver arbeta nu!
Jag behöver kliva upp på morgonen och sköta ett arbete. Ha en plats i samhället, orka göra bra saker ha en viktig roll i samhället.

Önskar att jag plötsligt en dag vaknade och det visade sig att alla mina sjukdomar var en dröm, en dröm som ville visa mig hur det blir om man inte är snäll och sköter sig.. en mardröm. Men så är det ju inte. Alla dessa sjukdomar och mediciner som är farliga för miljön men som jag ska stoppa i min kropp är på riktigt.. dom finns. All den värk som jag har är på riktigt.. den är här. Den har intagit min kropp. Den kommer finnas där.. alltid.

Ibland undrar jag om jag vekligen förtjänar det här? Vad har jag gjort för att få det såhär? Vad kunde jag gjort annorlunda? skulle jag varit snällare då jag var liten? skulle jag ha valt en annan väg i livet? Vad kunde gjort mig friskare och bättre och framförallt...
Vad kan göra mig friskare?
Förmodligen blir det väl bättre.. men just nu känns det inte så. Just nu känns det som att detta är ett straff för mitt liv som jag levde mellan 12-20 år.

Just nu känns det som att jag har ett fruktansvärt liv som förpestar för mina närmaste. Det känns som att jag kan ju ligga här och göra livet surt för alla andra.

Jaa jag vet ni tycker att jag är fånig.. men då får ni sluta läsa här! för just så känns det nu.

Det känns som mitt liv inte är så bra längre.. min familj och mina närmaste kusiner, systrar och ni andra är toppen!! Men så har vi mig som inte klarar av någontng längre.. orkar faan inte ens vara glad längre.

Idag ska jag börja med nästa spruta... Hoppas på ett under!

2 kommentarer:

  1. Mia, du kommer fixa detta! Jag har all tro på att du kommer bli och känna dig friskare snart!

    Kram,
    Cissi.

    SvaraRadera
  2. Många kramar, hoppas att du snart blir bra !!

    SvaraRadera