måndag, januari 18, 2010

André ringde


Han har varit på soc för att få byta tid för mötet. det var visst viktigare att gå på bio. Det får mig att undra om han förstår vad han gjort för fel. Just nu är den ungen inte mycket värd. Jag har precis bestämt. Eller han har själv missat sälenresan. Trist. Ikväll blir det prat och prat så ungjäveln förstår sitt eget bästa.

4 kommentarer:

  1. Maria..

    Jag fattar att du är galen.. Men jag säger som jag brukar göra till Monica.. Visst era ungar är busfrön. Men försök se det positiva i att de faktiskt är företagssamma fast ibland på lite tokigt sätt. A var ju förtegsam nu... Man måste se det ur positivt perspektiv också. Annars blir man fan galen på ungjärparna... När de håller på!

    Pok

    Mallabeentheredonethatbralla

    SvaraRadera
  2. Tack Malla för dina kloka ord. Jovisst är det så.. dom är företagsamma busungar. Pratade precis med mina mentorer för tonårsproblem och då sa jag just det att han är ju företagsam och han står för sina åsikter. BRA. Men det passar inte mig en annan dag eller senare idag utan jag går dit 17.15.

    Jag har ju varit med om några tonåringar innan André också så jag är lite förberedd och har gått igenom det med dom. Inte mina ungar men nära nära ungar med föräldrar. När det gäller mitt eget barn är det svårare.. Sen är det ju så olika ifrån unge till unge.. det som passade dom passar kanske inte här.

    Nu ska jag ladda inför skitunge mötet ikväll. Hoppas han kommer eller kanske bättre om han inte kommer förresten!

    SvaraRadera
  3. bra att du står på dig Maria!

    SvaraRadera
  4. Focus positivt =) André gör och är tusen gånger bättre än den här saken han gjorde! Gjort är gjort och nya tag nästa dag.. =)
    Visst är det konstigt att man kan kommentera i oändlighet när någon gör fel.. men du skriver ju hur bäst han är ofta. Får du lika mycket feed back då?
    Verkar vara en självklarhet att vara snäll och lycklig.
    Är du olycklig är du misslyckad?
    Jag ställer mig gärna till den skaran som inte kommenterar när allt flyter på. Men det är något jag tänker på. Och det ska jag bli bättre på.=)
    Kramiz

    SvaraRadera