torsdag, januari 21, 2010

Har varit hos min nya doktor på huddinge sjukhusJag skulle börja jobba den 1 februari hade jag tänkt. Jag har sett fram emot det och ställt in mig på det mentalt. Jag tyckte att det skulle bli riktigt roligt!
Jag riktigt längtade och började planera och lägga om mitt liv efter det, göra klart alla saker på sidan om, planera in läkarbesök efter det, fixa hemmet och Smilla efter det.

Jag skulle först börja 50% men sen kom vi på jag och min chef att 25% är bättre med tanke på att jag då slipper göra allt själv direkt utan då kunde jag göra bara lite som jag klarar av. Det skulle bli så roligt!

Idag tittade doktorn på mig, kände och klämde och kom fram till att jag är så dålig att det inte kommer gå. Reumatismen har nu satt sig i höften, fötter, knän och mer i händerna än innan.

Min psoriasis är inte bättre heller. Psoriasisen däremot är ju inget allvarligt, det har var och varannan människa nu för tiden men på mig har det satt sig på lederna.

Läkaren beslutade att jag ska vara hemma på heltid tom 31 mars och sen får vi se. Jag lyckades då övertala henne att arbetsträning på jobbet några timmar om dan i min egen takt är bra så nu ska jag ta kontakt med försäkringskassan som får hjälpa mig med det.

Nu ska jag sätta mig med livsmedelsupphandling som gäller våran kommun jag ska gå igenom och göra ändringar innan den går ut på anbud. Det är ju lite nytta som jag klarar av att göra och som jag tycker är kul så det ska nog gå bra. Jag har till 28 januari på mig att titta igenom och göra ändringar.. 34 sidor.. mycket är det men roligt roligt!

1 kommentar:

  1. Eksjosmig håney..

    Ska du jobba gratis åt kommunen? Verkar ju vara ett jobb som skapat för dig. Och jag förstår att du vill... Men då får de väl fan pröjsa för din kunskap! Sörru!! Våga ställa krav. Du är duktig ju!

    Pok

    Mallavafankännerdunågramänsomjobbargratisbralla

    SvaraRadera