måndag, januari 18, 2010

Mötet


Det gick bra och vi pratade. Hon berättade vad som händer nästa gång. Men nu ska det inte bli fler gånger. Den andra mamman tackade nej till att komma dit på möte med sin son pga att det inte var ett problem det han gjort. Det var ju ingenting. Tänk vad vi alla ser olika på saker.

6 kommentarer:

  1. Ja man är olika som föräldrar synd tycker jag! , Sveriges ungdomarna skulle vara mycket bättre om alla föräldrar brydde sig
    Jag vet inte vem den andra mamman är ,men om det är D´s mamma blir jag faktiskt förvånad!!
    Skönt A han i tid, och hoppas bion var bra !

    Kan man tacka nej? Trodde det var ett måste att dyka upp på dessa möten?

    SvaraRadera
  2. Ok trodde han hade sett klart den, han sms Malene här vid 17 tiden !
    Men va bra han kom i alla fall soc kan faktiskt vänta lite ;)

    SvaraRadera
  3. Klart man inte kan bara kan tacka nej för att man inte tycker det är nå't problem, det kommer att bli problem om man inte tar det på allvar från första början !!
    Kram på dig !

    SvaraRadera
  4. Som förälder kan du inte tacka nej om du blir kallad till soc. Men har hon blivit kallad då? Sen om man får med sig sitt barn/tonåring är en annan femma. Man kan inte tvinga dom.

    SvaraRadera
  5. Vilken dum morsa som inte tar chansen att få stöd och hjälp med sin "struliga tonåring".

    Sen kan man ju undra vad de som blir utsatta för av hennes "oskyldiga" son anser. Vore jag handlare skulle jag bli jävligt sur och förbannad över att föräldrarna inte tar ansvar för sina barn. Eller ska käringen stå där nästa gång och säga till handlarna ... Äsch.. Det var väl inte så farligt.. Jobba lite till så har ni snart jobbat tillbaka det min son snor?!?

    Bra att du gick dit! Hejja!

    Pok

    Mallaskullebliasförbannadbralla

    SvaraRadera
  6. Just när det gäller snatteri ringer dom upp till föräldrarna när anmälan kommer in, dom brukar skicka ärendet vidare till ungdomsverksamheten och sen får föräldertn välja om den behöver gå dit eller inte. så var det inte förut men nu får man visst välja när dom ringer.

    SvaraRadera