torsdag, januari 07, 2010

Okej


Tänkte berätta vad jag inte tycker om så lägger ni sedan till vad ni inte gillar.

Jag tycker inte om människor som själva vet allt bäst och som inte lyssnar på andra eller ger andra en chans. Andra människor som dömer och som själva inte lyssnar men kräver att alla ska lyssna på just den.

Jag tycker heller inte om människor som inte accepterar andra människor.

Jag tycker heller inte om katter som hatar kattluckor.

Jag hatar dessutom Reumatism och psoriasis.

Vad gillar inte DU?

3 kommentarer:

 1. Jag försöker alltid se det omvända. Vad jag tycker om hos människor. Alla har vi ju fel och brister. Sen finns det de som jag aldrig kommer att tycka om. De umgås jag helt enkelt inte med heller.

  Fördömanden kan de hålla inne med tycker jag. Och jag berörs inte vidare av att människor, fördömer mig. "Gå i mina skor 10 mil", så kan vi ta ett snack.. Liksom.. Och jag fördömmer inte andra heller. Folk får vara som dom vill. Liksom jag får vara som jag vill. Och hur jag än strävar efter att vara bra. Så kommer det alltid finnas de som tycker jag gör fel. Men vad ska jag göra åt det?

  Man får nog lov att inse att alla människor är inte ens vänner, inte ens ovänner heller.

  Och jag hoppas jag kan hålla mig till att berömma dem jag tycker om, på gott och ont. Och skita i dem jag inte tycker om. Det blir så mycket enklare då. Man slipper gå och reta sig eller bli upprörd. Näe.. Bekräfta det god/braiga är mer min melodi.

  Jag vet faktiskt inte vad jag tycker illa om.. Jag tänker nästan aldrig i de banorna. Kanske tycker jag lite illa om hundägare som gapar och skriker.. Om nada!

  Kanske tycker jag lite illa om Valpens förkylning han har nu.

  Och lite illa tycker jag om att vi fick tacka nej, till lek med ma & pas hund idag. Det är så sällan mina föräldrar har tid med oss. Men i dag hade de det och så är valpen hostig.

  Och så tycker jag illa om dina sjukdomar. Du förtjänar bättre!

  Pok

  Mallabackinbizznizzbralla

  SvaraRadera
 2. Bra Malla!! Scysst med någons åsikt :) Jag lägger heller ingen energi på såna människor och tror inte jag har några runt mig heller för såna människor brukar försvinna fort från mig :) Har en väninna däremot som dras med skitsnack och oreda kring barnen. Otursförföljd nära vän som är för långt bort för att jag ska kunna bara svänga över. Hon har många såna människor runt sig som tycker att hon ska leva som dom eller som bara har ont att säga om henne och sånt gör mig så otroligt ledsen för att det gör henne ledsen och tar hennes energi. Hon är en underbar urgullig tjej.. en själsfrände till mig är hon. Jag mår skit av att det är så för henne.. därför måste jag skriva av mig lite. Kul med majsamalla förresten!!

  SvaraRadera
 3. Tack.. Glöm inte att titta över till oss ibland!

  Ja du... Din vän behöver inte ta all skit. De som håller på är avundsjuka jävla idioter. Varför tracka ner, när man kan lyfta upp?

  Näe.. Maria, nu skjuter vi några tusen watt energi till henne... Smadang! Där satt den!

  Och du ska inte ta illa vid dig av att du inte är där. Du kommer bara få skit du också om du ger dig in i "smeten". Håll dig utanför och lägg energin på din vän ist. Det tjänar ni båda på.

  Pok

  Mallalesspåbråkstakarbralla

  SvaraRadera