onsdag, januari 13, 2010

Kall och tidig morgon

Kl är 06.15 och jag har hunnit med 2 koppar kaffe, prata med min kusin och plocka undan lite. Hur är man egentligen funtad då man kliver upp 05 på morgonen fast man är ledig? Eller ledig och ledig men skulle kunna sova 2 timmar till iaf.

Ja igår var vi ju iväg och skulle köpa gympakläder till André.. hittade vi något? Nej. som vanligt så hittade mitt kräsna barn ingenting att ha på sig på gympan.
Det blir till att fortsätta leta idag alltså.

Förkylningarna börjar landa hemma hos oss nu. Vi har klarat oss länge från alla förkylningar och annat men nu börjar det. André hostar, jag är tjock i halsen och hostar, Smilla har ont i örat.

Igår hade Smilla varit och hälsat på i skolan som en förberedlese inför skolstarten i Augusti.
Hon hade direkt gått fram till Ida som bor på vår gård, Ida är 7 eller 8 år.

Smilla är ju lite blyg.. Men hon hade gått fram till Ida och frågat vem hon bor granne med :)
Stort framsteg från min Smilla alltså :)

Igår ringde min telefon hela tiden.. 4 skolor från nacka vill gå med i vår Krav certifiering. Det innebär fler skolor som serverar ren lagad mat till sina barn! Så roligt. Jag ska träffa rektorerna på dom skolorna nästa vecka. Spännande :)

2 kommentarer:

 1. Ha ha.. du ska vara glad att han vill ha gympakläder. Min vägrar men är ju med på gympan i allafall, barfota!! Bra, mer pengar åt morsan då ;-)

  Sen önskar jag den lilla kunde vara lite blyg faktiskt. Nej han pratar med exakt allt och alla när vi handlar. Han försvinner på tre röda sen hör jag han snacka ihjäl någon stackare två hyllor bort.
  Hejar inte folk på han så tjatar han HEEEEJ tills dom svarar. =)
  Lägger sig i vad dom handlar och alla tycker han är såååå sööööt =s

  Jag fattar det inte men vi har inte haft en endaste förkylning på hela hösten?? Och ingen är på väg att bli sjuk heller.
  Inget vaccin mot svininfluensa har vi tagit heller men nästa topp skulle komma i april va?
  /Veronica

  SvaraRadera
 2. Vilken seg blogglista?? /V

  SvaraRadera